Tehnologia – cheia spre un stil de lucru eficient. Studiu de caz

Dell Technologies și Computer Generated Solutions, o companie americană activă în piața de outsourcing pe toate continentele, lucrează împreună pentru îmbunătățirea calității experienței cu tehnologia de la locul de muncă.

Dell Techonolgies este alături de CGS de mai bine de 5 ani, furnizând stațiile de lucru și perifericele angajaților, creând o bază esențială în procesele de lucru.

Pe parcursul celor cinci ani, parteneriatul s-a extins în mod natural, de la echipamentele de lucru la echipamentele de data centre. Dell Technologies și-a asumat rolul de vendor 100%, creând un model de lucru de tip suport foarte important pentru echipa locală a CGS, formată din mai bine de 4500 angajați în prezent.

Astfel, pentru CSG, Dell Technologies este un partener care oferă de la un an la altul o standardizare și o reîmprospătare a tehnologiei pe care aceștia o folosesc, oferindu-le prin aceste îmbunătățiri atât viteză de lucru, cât și fiabilitate și consultanță pe termen lung.

Ceea ce înainte era o relatie bazată pe planuri de furnizare și mentenanță a tehnologiei, făcute de la o lună la alta, a evoluat până la punctul în care CGS și Dell Technologies dezvoltă planificări de furnizare întinse pe cel puțin un an de zile.

Pe lângă furnizarea tehnologiei, Dell Technologies le oferă celor de la CGS servicii de consultanță pe tehnologiile de viitor care urmează să fie adoptate, cu o planificare personalizată ce ține cont de nevoile celor de la CGS, atât în privința tehnologiei, cât și nevoile umane.