Contextul ultimilor doi ani a încercat puternic toate sistemele medicale pe întregul glob și a adus cu sine o adoptare pe alocuri forțată a sistemelor inteligente care să structureze, să păstreze și să protejeze datele. Multe dintre procesele din spitale au fost îmbunătățite, unele chiar revoluționate, însă este necesar ca acest proces să continue și să se întâmple de acum înainte într-un ritm mai puțin alert, dar mai structurat.

Dell Technologies dorește să vină în întâmpinarea nevoilor sistemului sanitar din România și să ajute la degrevarea acestuia prin punerea la dispoziție a echipamentelor, sistemelor specializate, precum și a know-how-ului echipelor de specialiști.

Astfel, vă propunem un program de 4 module de învățare și perfecționare în cadrul Academiei Transformării Digitale, un program de soluții IT pentru spitalele publice din România. 

Academia își propune să coaguleze în jurul ideii de digitalizare personalul din spitale și specialiștii din domeniul digital pentru a crea sinergia necesară pentru evoluție și dezvoltare armonioasă a relației spital – digital.

Ce ne propunem să abordăm împreună pe parcursul acestui an?

Obținerea de rezultate clinice și de business cu o infrastructură IT modernă

Află cum extinderea digitalizării în fluxurile de lucru și protocoalele actuale de îngrijire poate ajuta spitalele să monitorizeze și să gestioneze îngrijirea pacienților precum și să genereze profit. Prin eliminarea numeroaselor elemente intangibile legate de consultațiile și tratamentele în persoană, spitalele pot crește eficiența văzând mai mulți pacienți, cu un grad mai mare de implicare personală, în mult mai puțin timp.  O infrastructură IT modernă poate contribui la reducerea sarcinilor de lucru și la reducerea stresului – un factor important în momentele de încărcare mare.

 • Soluții moderne de imagistică medicală
 • Soluții pentru protecția datelor și Cyber ​​Bunker
 • Forță de muncă conectată. Soluții VDI de asistență medicală
 • Diagnosticare de precizie. Patologia digitală. Genomică.

Vei înțelege care sunt riscurile și vulnerabilitățile cibernetice ale companiei iar noi suntem deschiși pentru a discuta care sunt soluțiile în eventualitatea în care îți propui să iei măsuri.

SESIUNILE ACADEMIEI

 • Ediția 1 – Mai 2022
 • Ediția 2 – August 2022
 • Ediția 3 – Octombrie 2022
 • Ediția 4 – Ianuarie 2023

Întrucât dorim să vă motivăm, am pregătit Quiz-uri pe tematica aplicată a evenimentului, în cadrul cărora puteți câștiga premii pe care le puteți testa cât de curând, eventual la următoarea ieșire în aer liber, poate chiar cu ocazia Zilei Internaționale de 1 Iunie, care se apropie. Printre premiile pe care le puteți accesa se regăsesc: trotinete electrice, boxe portabile, caști wireless.

Fiecare temă de mai sus va fi detaliată pe măsură ce ajungem să o abordăm și pentru că suntem orientați spre rezultat,  mai jos puteți vedea care sunt și alte beneficii decât cele evidente, de natură academică, odată cu parcurgerea agendei Academiei:

 • veți absolvi cu o Diplomă care atestă parcurgerea celor 4 module din Academie
 • veți cunoaște nu doar situații speciale, ci și soluțiile potrivite pentru acestea
 • veți avea ocazia să discutați cu specialiștii Dell Technologies pe temele de mai sus, dar fără a ne limita la acestea
 • există un prag de bonusare pentru parcurgerea tuturor temelor pe care ne-am propus să le abordăm, pe care îl vom detalia în cadrul primei noastre sesiuni împreună

Vă așteptăm să vă înscrieți la programul Academiei Transformării Digitale pentru a ne bucura de siguranță și bunăstare ca fundament pentru tot ceea ce ne propunem să realizăm împreună!