Contact

Ai o intrebare? Ai nevoie de mai multe informații? Scrie-ne!

DETALII DE CONTACT

Vrei să afli mai multe despre soluțiile IT, dar nu știi pe cine să contactezi? Scrie-ne, iar noi te vom pune în legătură cu persoana potrivită.

EMAIL

contact@transformation-experts.ro

Ai o problemă sau o întrebare cu privire la Transformation-experts.ro? Completează formularul de contact și echipa noastră va răspunde.
  • Prin completarea formularului, îmi dau acceptul ca datele mele să fie folosite pentru a primi răspuns la solicitarea aceasta. Administratorul datelor cu caracter personal este S.C. Rogalski Damaschin Public Relations S.R.L., Maresal Averescu 15B/C, etaj 2, sector 1, București. Informații detaliate privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe site sunt cuprinse în Politica de confidențialitate, pe care am citit-o.

    Dacă doriți să primiți informații despre servicii, produse și evenimente, vă rugăm să selectați consimțământul de mai jos. Vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate înainte de a selecta următoarele acorduri. Nu uitați - consimțământul este complet voluntar și îl puteți retrage oricând, fără a afecta legalitatea procesării, până când vă retrageți consimțământul.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.