Întrebări frecvente

Dacă nu găsiți soluția problemei dvs., vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului „Contact”

Doar utilizatorii înregistrați ai Transformation Experts Hub au acces complet la materialele de pe site. Pentru a deveni membru al hub-ului, completați formularul de înregistrare la acest link.

Înregistrarea durează doar câteva momente. Pentru a face acest lucru, accesați  „Înregistrare”, completați formularul de înregistrare și selectați acordurile necesare.

Editarea este disponibilă din momentul în care dețineți un cont activ. După conectarea la site-ul web, utilizatorul ar trebui să acceseze „Contul meu” și să facă modificări acolo. În final, faceți clic pe „Actualizare cont” pentru a confirma modificările.

Pentru a șterge un cont, trebuie să vă autentificați mai întâi pe site. După ce accesați „Contul meu”, veți vedea opțiunea „Șterge contul”. În acest punct, va trebui să reintroduceți parola și să vă confirmați intenția de a anula profilul dvs. făcând clic pe „Ștergeți contul”.

Nu uitați – după ștergerea contului vă veți pierde calitatea de membru în hub-ul Transformation Experts, toate datele de pe site, precum și accesul la materiale suplimentare de pe site.

Regulile site-ului și Politica de Confidențialitate sunt publice. În timpul înregistrării, este necesar să le citiți, dar în orice moment puteți reveni la acestea prin următoarele link-uri:

Regulament Website

Politica de Confidențialitate

Evenimentele următoare

Nu avem evenimente programate pentru perioada următoare, însă poți urmări webinariile de până acum, aici