dell technologies logo 02
windows 10 logo 02
Evo VPro 7

Mai multă performanță digitală,
mai multă productivitate

Noua eră a inteligenței – Latitude 9420 și Latitude 7320

SOLUȚIILE DELL TECHNOLOGIES PENTRU MUNCA HIBRIDĂ - ȘI DE ACASĂ ȘI DE LA BIROU

67% dintre angajați preferă munca remote, în timp ce 27% preferă stilul hibrid și doar 6% sunt adepții lucrului de la birou

Un studiu global  ESG a subliniat cum tehnologia digitala performantă de la locul de muncă a îmbunătățit performanța utilizatorilor cu 21% iar un studiu Dell a arătat că angajatii care au un mediu digital complex în munca de acasă au înregistrat o productivitate cu 42% mai mare.

Cu performanțe excepționale și funcții inteligente audio și video, Latitude 9420 și Latitude 7320 redefinesc conceptul de ”lucrul de oriunde”.

Pentru acest an, Dell a dezvoltat noua familie de laptopuri Latitude și 2-în-1 cu procesoare Intel® Core ™ i7 de până la a 11-a generație. Seriile Dell Latitude 9000 și 7000 sunt proiectate pentru platforma Intel® Evo ™ vPro®. Cele mai inteligente computere de afaceri din lume cu AI încorporat tocmai au devenit mai inteligente.

Latitude 9420 a fost creat pentru a oferi cea mai bună conectivitate și experiență de colaborare. Are internet prin 5G dar și microfoane și difuzoare 3D pentru a garanta o experientă cât mai placută indiferent de unde lucrăm. Vine atat în format 2in1, cât și laptop traditional, potrivit stilului de lucru al fiecăruia. Ecranul în format 16:10 garantează un spațiu de lucru mai imersiv.

Inteligența întâlnește inovația - Latitude 7320

Aceste laptopuri profesioniste sunt rapide si usoare pentru a va permite sa ramaneti productiv de oriunde ati lucra. Sunt disponibile atât în format 2-în-1, cât și laptop traditional si pot fi configurate cu display-uri cu rezolutie 4K pentru o experienta cat mai placuta in fata ecranului. Sitemele vin dotate cu noul Dell Optimizer cu Inteligenta Artificiala care imbunatateste performanta.
Vine dotat cu cele mai recente procesoare Intel Core a 11-a generație cu până la i7 vPro și opțiuni pentru Windows 10 Pro.

Descarca Articolul

"*" indicates required fields

Consimțământ*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inscrie-te la webinar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.