dell technologies logo 02
microsoft seeklogo.com 02

Soluțiile Dell Technologies pentru munca remote

74% dintre angajați afirmă că angajatorul nu le oferă cele mai noi tehnologii pentru a-i ajuta să obțină o mai bună productivitate a muncii lor.1

O productivitate crescută înseamnă și profitabilitate mai mare a business-ului. Transformarea digitală este aici, iar progresul survine atunci când reușim să inovăm și să îmbunătățim procesele existente.

Cum poți valorifica puterea transformatoare a tehnologiei pentru a obține avantaj competitiv?

Vector Smart Object maini

Care sunt acele asset-uri în care compania ta trebuie să învestească pentru a crește productivitatea?

Vector Smart Object rotita

Care sunt elementele emergente din tech de care trebuie să ții cont în strategia ta pentru 2021?

Vector Smart Object sageata

Dezvoltare accelerată cu tehnologii emergente

Inteligență Artificială – Dell Optimiser

Dell Optimizer este o platforma de inteligență artificială încorporată în cele mai noi device-uri Dell, care învață cum lucrezi și se adaptează continuu necesităților tale, pentru a crea o experiență personalizată mai inteligentă și mai productivă. Dell Latitude 9510 este cel mai inteligent PC de 15 inci cu inteligență artificială integrată. În plus, este cel mai mic și mai ușor PC ultra-premium de 15 inci destinat segmentului business, cu cea mai mare autonomie (până la 34 de ore și 11 minute).

5 G – conexiune pe care te poți baza

Când ești în deplasare și nu ai acces la Wi-Fi, menține conectivitatea cu viteze mari de bandă largă mobilă Gigabit LTE sau cu capacitate 5G.2 Călătorește cu ușurință cu noua tehnologie eSIM, care se conectează la mai mulți operatori globali, fără a fi nevoie să schimbați cartelele SIM.

Windows Autopilot

Windows Autopilot simplifică modul de implementare, resetare și redefinire a scopurilor dispozitivelor, cu o experiență care nu necesită intervenția fizică a echipei IT. Configurarea și preconfigurarea pentru dispozitive noi, astfel încât să fie gata pentru utilizare imediat după scoaterea din cutie.

Securitate inteligentă powered by Microsoft

Inteligență artificială și automatizare pentru un viitor mai sigur. Asigură-te împotriva amenințărilor cibernetice emergente cu ajutorul învățării programate și a automatizării.

Află care dintre cele mai noi dispozitive și soluții sunt potrivite business-ului tău

Mai mult decât oricand, companiile au nevoie de ecosisteme de lucru flexibile și performante

Vector Smart Object4
dintre cei care lucrează de acasă cred că sunt mai mult sau la fel de productivi ca la birou2.
Vector Smart Object5
dintre angajați afirmă că angajatorul nu le oferă cele mai noi tehnologii pentru a-i ajuta să obțină o mai bună productivitate a muncii lor3.
Vector Smart Object6
dintre angajații „Millenials” afirmă că ar renunța la locul de muncă dacă nu ar avea acces la soluții tehnologice noi, care să le susțină activitatea4.

Sistemele de lucru moderne contribuie la creșterea productivității. S-a demonstrat că adăugarea celui de-al doilea monitor crește productivitatea cu 20%.5 Iar o productivitate crescută înseamnă și profitabilitate mai mare a business-ului. ​

Intră în contact cu un specialist Dell Technologies, pentru a afla ce soluții se potrivesc business-ului tău în acest context.

Descoperă în ce zone este compania ta expusă riscului

Vector Smart Object7

Primește soluții personalizate

Vector Smart Object8

Optimizarea mediului de lucru digital în 2021

Cu ce tehnologii putem „echipa” angajații, astfel încât să creștem productivitatea, dar și satisfacția față de angajator? De ce produse și soluții tehnologice avem nevoie pentru a putea optimiza procesele business-ului?

Se estimează că în următorii doi ani, cel puțin 40% dintre angajați vor fi din generația „Z” și generația „Millennials”. Pentru aceștia, folosirea tehnologiilor inovatoare în compania în care lucrează reprezintă unul din cei mai motivanți factori pentru a fi performanți6.

În plus, peste 80% dintre angajați declară că monitorul sau laptop-ul pe care compania îl oferă le influențează modul în care lucrează7.

Latitude 9510 2in1 – Obiective îndeplinite mai rapid cu cel mai mic, mai ușor și mai inteligent laptop sau sistem 2 în 1 de uz profesional de 15” din lume. Proiectat cu funcție de IA Dell Optimizer, cu grad ridicat de răspuns.

Windows 10 Pro – poți aloca mai mult timp strategiilor de business și mai puțin timp problemelor IT. Funcțiile de securitate încorporate, aplicațiile îmbunătățite de productivitate și instrumente de management de proiect ușor de implementat asigură o infrastructură ideală pentru dezvoltarea business-ului.

Soluții personalizate pentru fiecare business

La Dell Technologies am implementat cu success soluții de mobilitate de peste un deceniu, iar experiența noastră ne permite să furnizăm companiilor întreg ecosistemul (dispozitive moderne, infrastructură și soluții pentru securitate), cât și cunoștințele pentru a se adapta rapid.

Află care sunt cele mai potrivite soluții și device-uri pentru afacerea ta și cum poți crea un mediu de lucru digital performant

1Dizzion, “27 Stats About Digital Workplace Transformations,” https://www.dizzion.com/resource/blog/27-stats-about-digitalworkplace- transformations/

2Dell-Intel study: https://www.mikogo.com/2015/03/09/workplace-technology-remote-workers-infographic/

3Dizzion, “27 Stats About Digital Workplace Transformations,” https://www.dizzion.com/resource/blog/27-stats-about-digitalworkplace- transformations/

4Dell Technologies, “Why HR Is the CIO’s Strategic Partner, August 1, 2017, https://www.delltechnologies.com/en-us/perspectives/why-hr-is-the-cios-strategic-partner/

5Participants completed a complex office task in 21 percent less time on average using on a dual-display configuration of the new Dell 24 Monitor – P2419H with Dell Display Manager versus an older model in a single‑display configuration.

6Dell Monitor FOW IT and Business Decision Maker Survey, 2019; N= 304 (China = 100, UK = 104, US = 100)

7Dell Monitor FOW Employee Survey, 2019; N = 1,252 (China = 415, UK = 419, and US = 418)

Dell Monitor FOW IT and Business Decision Maker Survey, 2019; N= 304 (China = 100, UK = 104, US = 100)

Consultanță gratuită

"*" indicates required fields

Consimțământ*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.