Precision 5470 este fără rival ca putere la categoria workstation de 14”

Precision 5470 este fără rival ca putere la categoria workstation de 14”

Ideile mari încep cu cele mici. O fărâmă de inspirație sau un moment ah-ha poate schimba industria și marca un moment important.

Este exact ceea ce ne-am propus să facem atunci când am dezvoltat stația de lucru mobilă Precision 5470. Această stație de lucru este un dispozitiv de dimensiuni reduse, creat pentru idei mari. Nu este doar cea mai puternică stație de lucru de 14″ din istorie, ci și cea mai mică și mai subțire din lume.[i]

Momentul este semnificativ, deoarece anul acesta sărbătorim cea de-a 25-a aniversare a Precision. Au fost 25 de ani de inovații revoluționare și produse premiate care au împins industria înainte, iar Precision 5470 dovedește că nu încetinim deloc. 

Să facem cunoștință cu cea mai puternică stație de lucru de 14″ din lume

Precision 5470 oferă niveluri de performanță întâlnite până acum doar la stațiile de lucru mai mari. Atâta putere nu este disponibilă în niciun alt factor de formă competitiv de 14″. Cea mai subțire și cea mai mică stație de lucru – începând de la 1,4 kg[ii]  -, Precision 5470 este primul laptop din lume bazat pe procesorul Intel® Core™ H-series din a 12-a generație, verificat pentru a îndeplini cerințele platformei Intel® Evo™, și bazat pe platforma Intel vPro®.[iii]  Acesta este dotat cu până la 64GB de memorie DDR5  până la 4TB de stocare și grafica  care poate ajunge la NVIDIA RTX™ A1000.

Mai multă putere înseamnă mai multă căldură, ceea ce face ca sistemul de răcire al Precision 5470 să fie vital pentru performanța sa, mai ales într-un design atât de aerodinamic. Pentru a depăși această provocare, inginerii Dell au dezvoltat un nou sistem inovator de management termic care se încadrează în limitele sistemului compact, fără a sacrifica memoria sau porturile Thunderbolt™. Am inclus tehnologia patentată a ventilatorului Dual Opposite Outlet pentru a ajuta sistemul să funcționeze la viteze ridicate necesare pentru fluxurile de lucru complexe. Iar prima noastră arhitectură de balama legată a fost dezvoltată pentru a îmbunătăți evacuarea aerului cald, contribuind, de asemenea, la performanța optimizată a sistemului.

 

Ecran captivant

The Precision 5470 este construită în jurul unui ecran captivant de 14″ Infinity Edge de tip edge-to-edge, astfel încât să vă puteți vedea ideile mai clar, într-un spațiu compact, gândit pentru creativii, inginerii și profesioniștii specializați foarte mobili. Afișajul este prevăzut cu ComfortView Plus, certificat TUV, un filtru de lumină albastră redusă bazat pe hardware, care nu consumă resurse și nu afectează naturalețea culorilor în care ideile dvs. merită să fie văzute.  

Precision 5470 oferă conexiune Wi-Fi 6E de mare viteză, iar software-ul Dell Optimizer for Precision face ca sistemul dvs. să colaboreze mai inteligent cu dvs. Acest software bazat pe inteligență artificială vă învață stilul de lucru și răspunde nevoilor dumneavoastră, îmbunătățind automat performanța aplicațiilor, durata de funcționare a bateriei, setările audio și confidențialitatea. Două noi caracteristici care duc această inteligență la nivelul următor includ:

·       Noile funcții inteligente de confidențialitate reduc intensitatea luminii ecranului atunci când vă uitați în altă parte și vă permit să ascundeți informații și proiecte sensibile atunci când este detectat un privitor.

·       Precision 5470 oferă prima conexiune simultană din lume la mai multe rețele, pentru descărcări mai rapide de date și videoclipuri – ceva de care orice creator are nevoie!

Precision 5470 nu este doar intelligent, ci și arată bine și e confortabil. Un click pad mare oferă suficient spațiu pentru a naviga în jurul ecranului, în timp ce tastatura Pro modernă și cititorul de amprente opțional oferă confort și acces ușor. Un display sensibil la atingere opțional oferă utilizatorilor mai multe modalități de a da viață creațiilor lor. Aspectul și senzația premium ale Precision 5470 se extind și la corpul dispozitivului, care este construit din aluminiu finisat cu un tratament de textură pentru o tactilitate și o aderență sporite.

Și dacă nu erați deja convins – luați în considerare acest lucru: În conformitate cu angajamentul Dell față de designul sustenabil, suntem mândri să spunem că Precision 5470 utilizează 100% materiale reciclate sau regenerabile în ambalaj.[iv]

În ultimii 25 de ani, stațiile noastre de lucru Precision au oferit tehnologii inovatoare care alimentează unele dintre cele mai intensive aplicații de date și grafice. Portofoliul de stații de lucru mobile Precision continuă să se ridice la un nivel superior cu noile Precision 5570 și 5770 (cele mai subțiri și mai mici stații de lucru mobile de 15″ și 17″ de la Dell) și seria Precision 3000 – toate acestea devenite și mai puternice cu procesoarele Intel® Core™ din a 12-a generație. Noul Precision 3570 este stația de lucru entry-level perfectă, cu 21% materiale bio în compoziția capacului ecranului, în concordanță cu alinierea la obiectivele noastre de sustenabilitate.

Nu există un mod mai bun de a sărbători cea de-a 25-a aniversare decât depășindu-ne limitele. Rămâneți cu noi pentru mai multe actualizări interesante ale Precision în cursul acestui an!

 


[i] Pe baza comparației dintre 45 W CPU al modelului 5470 și stațiile de lucru de 14″ Lenovo și HP. Martie, 2022.

[ii] Greutatea variază în funcție de configurație și de variabilitatea producției..

[iii] Versiunea inițială verificată pentru platforma Intel® Evo™ se bazează pe procesorul Intel® Core™ i5 H-series cu grafică Intel® Iris® Xe, cu configurații bazate pe procesorul Intel® Core™ i7 H-series.

[iv]Materiale regenerabile sub formă de fibre de hârtie FSC..