Dell PowerStore Data Storage Appliance- IDC Case Sudy

Un pas înainte pentru fericirea angajaților din România!

Dell Technologies a furnizat soluții inovatoare către Sodexo Benefits and Rewards Service, contribuind la optimizarea serviciilor extra-salariale pe care Sodexo le oferă către peste două milioane de angajați români.

Apetitul digital pentru o platformă de procesare și stocare rezilientă este ceea ce a alimentat acest proiect, conducând la reducerea costurilor operaționale pe termen lung și, implicit, asigurând continuitatea afacerilor Sodexo Benefits and Reward Service.

Platforma PowerStore 500 a Dell Technologies reprezintă o suită de soluții pentru stocare cu scalabilitate pe verticală și orizontală, și ajută la automatizarea proceselor, simplificarea administrării și optimizarea resurselor, oferindu-le celor de la Sodexo analize tehnice proactive.

PowerStore este o platformă modernă de procesare și stocare a datelor, care are componente de ultimă generație și folosește un motor bazat pe Inteligență Artificială. 

Sodexo folosește platforma ca bază pentru toate aplicațiile sale, fie ele interne sau interfațe pentru clienți. De asemenea, serviciile de consultanță oferite de Dell Technologies au sprijinit etapa de implementare a proiectului.

Atât Dell Technologies cât și Sodexo Benefits and Rewards Service s-au centrat pe depășirea tuturor provocărilor, astfel încât să asigure continuitatea afacerii și să furnizeze servicii de cea mai înaltă calitate clienților lor.

Despre Dell EMC PowerStore 500

Dispozitivele de stocare PowerStore 500 elimină compromisurile tradiționale pentru a oferi performanță, scalabilitate și eficiență de stocare. PowerStore 500 permite organizațiilor să-și consolideze toate datele de aplicație și de utilizator într-o singură platformă fiabilă, cu un set complet de instrumente puternice de gestionare și protecție a datelor.

PowerStore utilizează tehnologie și caracteristici de întreprindere pentru a maximiza performanța și scalabilitatea aplicațiilor, controlând în același timp costurile.

Această soluție de stocare unificată, inteligentă și flexibilă, oferă un set complet de instrumente de gestionare și protecție a datelor, într-un pachet integrat.

Întreg setul de caracteristici al Dell EMC PowerStore 500 poate fi găsit la: https://www.dell.com/ro-ro/work/shop/povw/powerstore-500t#features_section