Dell data protection header 1

SAP & SAP HANA Native Protection with Data Integrity

Data: 28 octombrie
Ora:
11:00

În era Big Data, succesul se măsoară în gradul de utilizare și protecție a datelor pe care le deține o companie. Astfel, una dintre cele mai valoroase informații se referă implementarea celor mai bune soluții pentru date.

Înscrieți-vă acum la Webinarul SAP & SAP HANA Native Protection with Data Integrity, ce va avea loc pe 28 octombrie, ora 11:00 și redefiniți protecția SAP & SAP HANA în compania dumneavoastră cu soluțiile Dell Technologies. Vă veți petrece mai puțin timp îngrijorat dacă mediul dumneavoastra este protejat și mai mult timp adăugând valoare afacerii.

  ISV Partner of the Year – Building Products for the Intelligent Enterprise

SAP recunoaște Dell Technologies ca partener SAP și furnizor de software independent, cu cel mai mare impact asupra experienței clienților în utilizarea SAP

3 lucruri pe care le veți afla în cadrul webinarului:

  • Protecția mediilor SAP și SAP HANA în condițiile utilizării uneltelor native SAP cu mecanisme de deduplicare globală;
  • Politici de protecție și restaurare locale sau centralizate utilizând un orchestrator ce poate extinde capabilitățile de deduplicare și compresie peste restul infrastructurii de producție.
  • Procesele de protecție asigură securitatea și integritatea transferul segmentelor unice de date și protejează împotriva unor posibile intruziuni neautorizate.

Maciej Mianowski, Global Technology Office EMEA | Dell EMC va ține acest webinar în care veți afla cele mai noi soluții și provocările modernizării mediilor SAP & SAP HANA de la edge, la core, la cloud

Te așteptăm alături de noi la webinar, care se va desfășura în limba engleză!

The event is finished.