Dell Precision 5750 – un nou model

Anul acesta, am reîmprospătat mai multe serii de laptopuri pe care le-am produs. Vorbim despre seria XPS și Precision. Dell Precision 5750  va completa linia Precision.

Dell Precision 5750 nu este un laptop obi╚Önuit.┬áCea mai important─â caracteristic─â al acesteia este mobilitatea, combinat─â cu performan╚Ťa unui desktop.┬áEste, de fapt, o sta╚Ťie de lucru pentru cei mai preten╚Ťio╚Öi profesioni╚Öti.┬áCei care nu numai c─â nu doresc, dar nu pot face compromisuri.

Experien╚Ťa Infinity Edge pe un ecran de 17 inch

Chiar dac─â ├«n cele din urm─â parametrii de performan╚Ť─â decid achizi╚Ťia, adev─ârul este c─â primul lucru la care de obicei acord─âm aten╚Ťie este aspectul.┬á

├Än primul r├ónd, observ─âm carcasa sub╚Ťire din aluminiu ├«n gri-titan (├«n locul cel mai gros are doar 13,15 mm), greutate surprinz─âtor de mic─â (2,13 kg) ╚Öi un ecran de 17 inci, InfinityEdge.┬áDrept urmare, imaginea se ├«ntinde pe 94% din ecran.┬áDesigur, viitorul cump─âr─âtor poate alege ├«ntre Full HD sau 4K, ├«n versiunea tradi╚Ťional─â sau tactil─â.┬áEcranul tactil este acoperit cu un strat antireflectant ╚Öi unul protector ├«mpotriva amprentelor.┬áEcranele tactile sporesc productivitatea, iar navigarea pe web ╚Öi derularea paginilor cu degetul este o pl─âcere. Indiferent de versiune, ecranul este foarte luminos.┬áAcest aspect v─â permite s─â lucra╚Ťi chiar ╚Öi ├«ntr-un mediu foarte cu mult─â lumin─â.

Multimedia

Ecran Full HD sau 4K este perfect pentru un film bun sau o sesiune de jocuri video dup─â munc─â. Relaxarea aceasta necesit─â ╚Öi un sunet bun, iar acest lucru este realizat gra╚Ťie celor dou─â difuzoare duble ╚Öi aplica╚Ťiei audio Waves Maxx.┬áAplica╚Ťia asigur─â, de asemenea, o filtrare a sunetelor de fundal atunci c├ónd este utilizat microfonul.┬áTastatura cu iluminare din spate, pe de alt─â parte, v─â va permite s─â lucra╚Ťi mai u╚Öor pe timp de noapte sau pentru a v─â juca mai bine.

Un procesor pentru toat─â lumea

Procesoarele familia Intel Comet Lake au o mul╚Ťime de spa╚Ťii pentru manevr─â viitorului cump─âr─âtor – ├«ncep├ónd cu procesorul Intel Xeon W-10885M cu ╚Öase nuclee, cu o memorie cache de 12 MB,┬á la 2,5 GHz (cu posibilitatea de overclockare la 5,1 GHz) ╚Öi tehnologie vPro ╚Öi, mai mult, genera╚Ťia a 10-a Intel Core i9-10885H cu 8 nuclee, memorie cache de 16 MB, 2,5 GHz, de asemenea. Setul care asigur─â cea mai ├«nalt─â performan╚Ť─â a laptopului este ultimul procesor ├«n combina╚Ťie cu grafica NVIDA Quatro RTX 3000. Merit─â men╚Ťionat─â tehnologia de r─âcire, care a fost complet reproiectat─â pentru nevoile seriei Dell Precision 5000.

Doar cele mai recente porturi

Dell a eliminat porturile de tip vechi – USB de tip A ╚Öi HDMI.┬á├Än schimb, pune la dispozi╚Ťie 4 porturi USB de tip C cu suport Thunderbolt 3, cititor de carduri SD, conector pentru c─â╚Öti ╚Öi Bluetooth 5.1.┬áConectivitatea este asigurat─â de placa Intel Wi-Fi 6 AX201, 2 x 2, care func╚Ťioneaz─â ├«n standardul 802.11ax.

Dell Optimizer pentru precizie

Software-ul ├«mbun─ât─â╚Ťit care sprijin─â utilizatorii aplica╚Ťiilor de tip ISV a avut parte, ├«n permanen╚Ť─â, de noi op╚Ťiuni.┬áPe l├óng─â analiza rapid─â a datelor, s-au ad─âugat ╚Öi noi func╚Ťionalit─â╚Ťi.┬áAcestea includ┬áExpressResponse, al c─ârui scop este de a recunoa╚Öte ce aplica╚Ťii folosim cel mai des, astfel ├«nc├ót acestea s─â fie lansate rapid ╚Öi disponibile imediat dup─â pornirea computerului.┬áFunc╚Ťia inteligent─â ExpressCharge a fost ├«mbun─ât─â╚Ťit─â pentru a gestiona ├«nc─ârcarea bateriei.┬á├Än timpul lucrului, c├ónd ne plimb─âm prin birou ╚Öi conect─âm computerul la sursa de alimentare doar pentru o clip─â, bateria se ├«ncarc─â mai repede. Cu toate acestea, atunci c├ónd punem calculatorul la ├«nc─ârcat pe timpul nop╚Ťii, bateria se ├«ncarc─â ├«ntr-un mod standard pentru a-╚Öi men╚Ťine capacitatea de utilizare c├ót mai mult timp posibil.

Securitate – hardware ╚Öi software

Camera situat─â ├«n partea de sus a afi╚Öajului a fost integrat─â cu un senzor IR care recunoa╚Öte fa╚Ťa.┬áAceasta nu este, desigur, singura facilitate de securitate oferit─â de Dell Precision 5750. Accesul la date din partea hardware include ╚Öi un cititor de amprente, portul de blocare fizic─â al laptopului Noble Wedge ╚Öi un cititor SmartCard.┬áCu toate acestea, c├ónd vine vorba de software, datele sunt protejate de tehnologia vPro Intel, care nu numai c─â serve╚Öte la optimizarea performan╚Ťei procesorului, dar include ╚Öi func╚Ťii de securitate pentru a proteja dispozitivul.┬áLa acesta se adaug─â Trust Platform Mode (TPM) 2.0, tehnologia Intel Platform Trust ╚Öi un pachet software preg─âtit direct de produc─âtor – Dell Client Command Suite.

Seria Precision a fost completat─â cu un alt laptop excelent, care este de fapt o sta╚Ťie de lucru complet func╚Ťional─â.