Dell Latitude 3310 2in1 – un hibrid compact

Dacă puteți spune despre un computer că este universal, cu siguranță vă veți gândi la Dell Latitude 3310 2in1. Funcționează excelent acasă, la birou și la școală- atât pentru profesori cât și pentru studenți. Va face față sarcinilor profesionale și va asigura o redare multimedia fără probleme.

latitude 1

Tabletă sau laptop clasic

Dell Latitude se adaptează nevoilor tale și este mereu gata să răspundă provocărilor. Un dispozitiv care poate face lucruri extraordinare în ritmul tău este esențial la birou sau la școală. Versatilitatea acestuia îți oferă posibilitatea să folosești Dell Latitude oriunde. Modul tabletă este integrat într-un design compact ce ascunde o performanță ridicată. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a rezolva taskuri complexe care de cele mai multe ori necesită un dispozitiv scump, dificil de transportat. Nu doar că ai nevoie de performanță, dar și de o baterie optimizată special pentru a face față cu brio orelor lungi de creare de conținut, ședințelor sau orelor petrecute la cursuri. Poți realiza aceste lucruri fără o investiție majoră cu ajutorul unui device cu adevărat eficient.

Dell Latitude 3310 2in1 de 13 inci îndeplinește toate aceste cerințe. Este un laptop mic eficient, foarte ușor (1,56 kg) iar, datorită  balamalelor de 360 de grade se adaptează mereu nevoilor tale. Daca ai nevoie să lucrezi un excel, balamaua îți permite să setezi ecranul într-un unghi confortabil (rețineți că ecranul trebuie poziționat astfel încât utilizatorul să nu se cocoșeze). Ecranul vine cu un strat care nu permite reflexiile, prin urmare permite citirea confortabilă a documentelor în modul tabletă. Iar în pauza de masă, puteți pune laptopul în poziția „cort” pentru a putea să vă bucurați de ecranul tactil al dispozitivului.

Pentru cine este Dell Latitude 3310 2in1?

Versatilitatea specificațiilor, ecranul tactil cu un unghi larg de vizualizare și funcția rapidă de încărcare a bateriei, precum și capacitatea de a seta device-ul în trei poziții diferite fac din Latitude un dispozitiv care se adaptează în permanență nevoilor utilizatorului. Este partenerul perfect pentru business: performanță, fiabilitate, asistență de la distanță și securitate adecvată, ceea ce îl face o soluție ideală pentru profesioniștii din companiile în dezvoltare, precum și din instituțiile guvernamentale și de învățământ. Prețul accesibil face ca acest echipament să fie potrivit, printre altele, pentru work from home sau predare la distanță.

De ce este un dispozitiv bun pentru muncă, dar și pentru școală? Platforma VMware Workspace ONE vă permite să partajați cu ușurință și în siguranță orice aplicație de pe orice dispozitiv, integrând controlul de acces și administrarea dispozitivelor finale pe mai multe platforme (inclusiv Windows 10, MacOS, Android, iOS).

Un adaos de tehnică

În punctul cel mai gros, dispozitivul măsoară doar 19,6 mm. Are doar 1,56 kg, deci încape cu ușurință în bagajele de mână. Cu atât mai mult cu cât întregul dispozitiv este doar puțin mai mare decât un o foaie A4 (320,6 x 225,5 mm).

În interior se ascunde un puternic procesor Intel de generația a 8-a. Desigur, potențialul cumpărător are de ales din mai multe variante. Deci poate fi un i3-8145U dual-core cu cache de 4 MB, un i5-8265U quad-core cu cache de 6 MB sau un model i5-8365U cu ceva mai rapid sau un Intel Pentium Gold 5405U dual-core cu cache de 2 MB. Desigur, există un procesor Intel Graphics integrat și SSD cu o capacitate de la 64 până la 512 GB.

Ecranul tactil oferă rezoluție FHD 1920 x 1080 și vă permite să vizualizați fotografii, documente și videoclipuri din aproape din orice unghi. Sistemul Waves Maxx Audio Pro este responsabil pentru experiența sonoră.

În ciuda designului subțire, există spațiu pentru porturile USB 3.1 tip A, un port USB de tip C și un conector HDMI. Deci nu există nicio problemă în conectarea perifericelor, cum ar fi o tastatură, mouse, imprimantă sau hard disk extern cu o lățime de bandă de până la 5 Gb / s. Să nu uităm de cititorul de carduri micro SD încorporat.

Latitude 3310 are de asemenea un jack audio de 3,5 mm pentru căști sau microfon. Și dacă difuzoarele Realtek ALC3246 încorporate nu sunt suficiente, un difuzor extern poate fi conectat prin Bluetooth.

Se va conecta la rețea folosind un card Wi-Fi 802.1 sau printr-un port Ethernet Gigabit. Camera web încorporată va permite conferința video. La rândul său, securitatea este asigurată de camera IR opțională și de priza Noble Wedge, protejând dispozitivul împotriva furtului.

Bateria cu 3 celule cu o capacitate de 42 WHr folosește funcția Express Charge, deoarece încărcarea rapidă este una dintre cele mai importante caracteristici ale computerului pentru persoanele care sunt mereu pe fugă.

Latitude 3310 2in1 este acum disponibil pe gri – pentru cei care apreciază soluții clasice și elegante.