O vizită în orașul conectat Avondale. Studiu de caz DELL EMC

Dell Smart Cities08

Orașul Avondale din Arizona – Statele Unite a câștigat mai multe premii naționale ca oraș digital, pentru managementul utilităților, stimularea participării publice și inovație. Administrația avea deja experiență în utilizarea internă a tehnologiilor cloud pentru stocare și rețea, însă orașul și-a propus să facă un salt semnificativ în strategia sa de backup și recuperare în caz de dezastre, prin trecerea completă în cloud.
Promotorii noului mediu de calcul virtual au trebuit să dea asigurări că serviciile de sănătate, siguranță publică, utilități vor fi fi întotdeauna disponibile pentru cei 80.000 de locuitori, chiar și în caz de catastrofă.
Soluția: Avondale a ales VMware vCloud Air Disaster Recovery. Ușurința de utilizare a fost unul dintre argumentele cheie, precum și posibilitatea de integrare a noilor soluții cu mediul vSphere existent.
Avantajele: orașul beneficiază de o soluție de recuperare în caz de dezastre, în cloud, fiabilă și convenabilă, cu o viteză deosebită în recăpătarea controlului asupra datelor.
VMware, parte a Dell Technologies, este un partener strategic pentru Dell EM.

Care sunt principiile cheie pentru succesul orașului conectat
Succesul orașului conectat va depinde de capacitatea sa de a dezvolta un ecosistem în care colaborează atât sectorul public, cât și cel privat.
Consiliul municipal nu ar trebui să încerce să reinventeze roata, ci să funcționeze ca un facilitator al inovației pentru toate părțile interesate.
Orașul are nevoie de o platformă tehnologică deschisă, inteligentă și orientată spre oameni, care interconectează locuitorii și datele în timp (aproape) real.
De asemenea, are nevoie de un manager de transformare dedicat, cu o personalitate puternică și care să se simtă în largul său în rezolvarea problemelor tehnologice, umane și instituționale.

Parteneriate între orașe
Având în vedere bugetele și resursele limitate, orașele din regiune sau țară câștigă dacă își împărtășesc reciproc experiența și bunele practici despre serviciile inteligente. Instituțiile regionale și universitățile pot avea de asemenea un rol în facilitarea colaborării interurbane și furnizarea de repere. Același lucru este valabil și pentru furnizorii de tehnologie.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum pot orașele deveni digitale, dar și să obții consultanță gratuită de la Dell Technologies, lasa-ne te rog datele tale în formularul de mai jos si vei putea sa descarci gratuit raportul “Orașe digitale” realizat de Dell Technologies

Contact Us
  • Prin completarea formularului, îmi dau acceptul ca datele mele să fie folosite pentru a primi răspuns la solicitarea aceasta. Administratorul datelor cu caracter personal este S.C. Rogalski Damaschin Public Relations S.R.L., Maresal Averescu 15B/C, etaj 2, sector 1, București. Informații detaliate privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe site sunt cuprinse în Politica de confidențialitate, pe care am citit-o.

    Dacă doriți să primiți informații despre servicii, produse și evenimente, vă rugăm să selectați consimțământul de mai jos. Vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate înainte de a selecta următoarele acorduri. Nu uitați - consimțământul este complet voluntar și îl puteți retrage oricând, fără a afecta legalitatea procesării, până când vă retrageți consimțământul.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.