Noile stații de lucru mobile Precision de la Dell Technologies reproiectează performanța și mobilitatea

KV 2

Când vorbim despre laptopuri, puterea de procesare sau capacitățile tehnice de înaltă performanță vin de la sine, însă noua serie Precision de la Dell Technologies schimbă jocul prin inteligența noilor modele 3560 si 7560.

Mai mult decât un device – o stație de lucru mobilă puternică

Anul acesta Dell Technologies a lansat noua familie de Dell Precision, brandul numărul unu de stații de lucru din lume. Fie că vorbim de un powerhouse sau de un laptop subțire și ușor, Precision oferă performanțele de care fiecare utilizator are nevoie, grație procesoarelor puternice, sistemului de operare modern și ecranului cu rezoluție de până la 4K

Precision 3560 si 7560 de la Dell Technologies vin echipate cu Intel Xeon si Microsoft 10.

Lucrul în aplicații 2D sau CAD 3D entry-level este ușor datorită plăcii grafice de generație următoare NVIDIA® de până la 2 GB, iar memoria cu o viteză superioară la 3.200 MHz de până la 128 GB, inclusiv memoria ECC opțională și memoria SuperSpeed de pană 3466 MHz oferă fluiditate și ușurința în operare. Grafica premium, puterea și mobilitatea sunt atributele ce definesc noua serie Precision.

Precision 3560 – perfecțiune la milimetru

Când vine vorba de proiecte minuțioase, perfecțiunea este standardul, însă ai nevoie și de un device care să țină pasul cu tine.

Noul Precision 3560 este echipat cu Inteligență artificială și cu un afișaj de 400 niți, cu rezoluție de până la UHD, cu până la 100 % sRGB. Mai mult, opțiunile tactile și tehnologia PremierColor plus, precum și posibilitatea de lucra cu un nivel mai redus de lumină albastră duc experința noului Precision la next level.

Precision 7560 – puternic și elegant

Fratele mai mare al lui Precision 3560, modelul 7560 nu se lasă mai prejos când vine vorba de performanță și eleganță. Cea mai puternică stație de lucru de la Dell Technologies, Precision 7560 vine echipată cu performanțe de top, gata pentru orice provocare:

  • Procesoarele Intel® Core™ sau Xeon® vPro® de până la a 11-a generație.
  • Placă grafică NVIDIA Quadro®RTX A5000 cu memorie de 16 GB.
  • Memorie de mare viteză de până la 128 GB la 3.200 MHz, inclusiv memorie ECC opțională și memorie SuperSpeed de până la 3.466 MHz

Urmărește-l pe Andrei Uhr, Product Specialist, în materialul de mai jos și vezi ce poate să facă noua serie Precion

Înscrie-te și tu la evenimentul de lansare Precision în România pe 30 iunie: https://cee.delltechnologies-events.eu/lansare-gama-precision-romania