Laptopurile Dell G Series – productivitate și joacă pe același dispozitiv

Dell G Series propune un dispozitiv pe care proiectele de arhitectură, multimedia sau chiar jocurile să ruleze fără probleme. Crearea de conținut nu mai este dependentă de ecrane imense și PC-uri ultra-performante. Acum este vorba de cât mai multă mobilitate. Suntem constrânși de o situație care ne pune la încercare și cu toate acestea trebuie să ne adaptăm. Dar ce facem cu dispozitivele? Și acestea, la rândul lor trebuie să se plieze pe nevoile noastre.  Astfel, laptopurile performante sunt cea mai bună alegere pentru creatorii de conținut: pot face treaba unui PC, cu un plus de mobilitate

g series 1

Un laptop elegant și performant

G3 vine în variante de 15” și de 17”. Acesta este echipat cu placă grafică dedicată NVIDIA® GeForce® și procesoare Intel® din a opta generație. În plus, varianta Dell G3 de 15” vine la pachet cu Game Shift, pentru o experiență de joc captivantă.

Mai exact, sistemul de răcire se adaptează nivelului de joc, iar în acest fel te asiguri că procesorul rămâne la temperatura optimă. Toate acestea activează modul de performanță din Alienware Command Center în mod automat, fără să fie nevoie să-ți pui jocul pe pauză

Imagini uimitoare pe un ecran performant

Dell G5 este un laptop de 15”, cu grosime de doar 24 mm. Placa video dedicată NVIDIA® GeForce® GTX 1060 oferă imagini spectaculoase desprinse din realitate, iar procesoare Intel® Quad-Core şi Hex-Core™ din a opta generație dau garanția unui laptop de înaltă performanță.

Conectivitatea nu este o problemă pentru Dell G5, ai parte de suficiente porturi pentru a te putea conecta oriunde. Poți lua biroul sau gamestation-ul tău oriunde te duci, Dell G5 are doar 2,68 kg și o baterie de 60 Wh pentru destul gaming to go.

Descoperă posibilitățile nelimitate ale inovației