Dell Technologies reimaginează Dell EMC VxRail pentru a oferi o performanță mai ridicată și flexibilitate în stocarea datelor

dellemc vxrail e series above 1280x1280 768x250 1

Dell Technologies anunță sistemele de infrastructură hiperconvergentă Dell EMC VxRail (HCI) cu performanțe îmbunătățite, bazate pe recent lansatele servere Dell EMC PowerEdge. Liderul în domeniul sistemelor HCI1 anunță de asemenea noi actualizări software și introducerea nodurilor dinamice care îmbunătățesc modul în care clienții folosesc VxRail pentru eficientizarea resursele existente și pentru a susține sarcini de lucru solicitante cu stocare Dell Technologies.

Fiind singurul sistem HCI proiectat în comun cu VMware, VxRail oferă capabilități unice de automatizare care permit celor peste 12.000 de clienți să obțină rezultate mai bune în centrele de date principale, în cloud și în locații edge. Potrivit studiilor IDC, clienții VxRail au înregistrat 452% ROI în cinci ani, echipe IT cu 70% mai productive, iar perioadele de nefuncționare neplanificate s-au redus cu 92%, comparativ cu ecosistemele IT anterioare.2

„Clienții apelează la Dell EMC VxRail deoarece oferă o experiență IT simplificată și o soluție spre cloud-ul hibrid”, a declarat Jeff Boudreau, președinte și director general, Infrastructure Solutions Group, Dell Technologies„Ceea ce face VxRail atât de simplu de utilizat este investiția Dell în dezvoltarea de software care permite adoptarea cu ușurință a celui mai recent hardware, îmbunătățește experiența VMware și simplifică întregul ciclu de viață IT. Actualizările de astăzi îi ajută pe clienți să obțină mai mult cu resursele lor existente, să susțină și mai multe sarcini de lucru și să simplifice implementarea pentru a satisface mai bine cerințele operaționale.”

Performanță extremă pentru sarcini de lucru intense
Noile sisteme VxRail cu cea mai recentă tehnologie server Dell EMC PowerEdge, inclusiv procesoare scalabile Intel Xeon® de generația a treia, oferă cu 42% mai multe nuclee pentru performanțe mai rapide în comparație cu generațiile anterioare.
Ca opțiune suplimentară, Intel Optane Persistent memory 200 crește lățimea de bandă în medie cu 32% față de generațiile anterioare.

Sistemele VxRail sunt, de asemenea, actualizate cu procesoare de generația a treia AMD EPYC™, oferind clienților flexibilitate și scalabilitate cu până la 64 de nuclee pe procesor cu performanță sporită5 pentru a face față unei game largi de sarcini de lucru și cazuri de utilizare.

Progresele continue ale software-ului de sistem VxRail HCI permit o experiență perfectă la adoptarea platformelor de generație următoare cu implementare și gestionare VxRail simplificate. Alte îmbunătățiri ale sistemului VxRail includ:
• Seria VxRail V oferă acum opțiuni NVIDIA A40  sau A100 Tensor Core GPU. Combinate cu NVIDIA AI Enterprise software și capabilități NVMe caching, acestea oferă performanțe mai mari și implementare mai simplă pentru aplicații complexe AI și machine learning.
• Seria VxRail P oferă o creștere de până la 20% a capacității pentru a îndeplini mai eficient o serie de sarcini de lucru precum VDI, streaming video și imagistică medicală.
• Seria VxRail E oferă clienților mai multă flexibilitate cu 50% mai multe sloturi PCIe pentru a adăuga resurse suplimentare de rețea.
Clienții se pot aștepta, de asemenea, la un răspuns mai rapid al aplicațiilor de la sistemele PowerEdge bazate pe Intel, cu adăugarea PCIe Gen 4, care dublează lățimea de bandă și oferă 33% mai multe benzi PCIe pentru a accelera procesarea datelor.

Nodurile dinamice Dell EMC VxRail
Dell Technologies lansează nodurile dinamice VxRail – sisteme concepute pentru a ajuta clienții să simplifice operațiunile, să gestioneze mai bine resursele de stocare și să reducă costurile prin susținerea mai multor sarcini de lucru și prin extinderea mediile VxRail pentru a include opțiuni de stocare externe. Clienții pot extinde modelul operațional VxRail la stocarea externă prin partajarea capacității de stocare VMware vSAN între clustere prin intermediul VMware vSAN HCI Mesh.

„Liderii IT doresc să reducă complexitatea centrelor de date, să profite la maximum de bugetele IT și să crească productivitatea. Infrastructura hiperconvergentă îi ajută să obțină toate cele trei deziderate”, a declarat Paul Nashawaty, analist senior, Enterprise Strategy Group„Cu actualizările VxRail de astăzi, Dell Technologies redefinește la ce se pot aștepta companiile de la HCI, iar abordarea Dell face această tehnologie mai puternică, mai ușor de utilizat și capabilă să gestioneze sarcini de muncă și mai solicitante.”

VMware Cloud Foundation pe VxRail, ca platformă hibridă de infrastructură cloud, poate fi configurată cu noduri dinamice pentru a utiliza Dell EMC PowerStore, PowerMax sau Unity XT ca stocare primară. Clienții pot scala în mod flexibil calculul și stocarea în mod independent pentru a satisface nevoile de sarcină de lucru, extinzând modelul operațional al VxRail și integrarea strânsă a VMware, inclusiv suport pentru volumele virtuale VMware cu o singură sursă de asistență Dell.

„Combinarea simplității și agilității VMware Cloud Foundation pe Dell EMC VxRail cu soluțiile de stocare pentru companii precum Dell EMC PowerStore ne ajută să abordăm și mai multe sarcini de lucru”, a declarat Eric Miller, vicepreședinte cloud privat, Rackspace„Este combinația perfectă de resurse, permițându-ne să profităm de automatizarea HCI, de agilitatea cloud-ului hibrid și de performanța și eficiența stocării.”

VxRail Software acceptă auto-implementarea și cele mai recente versiuni Vmware
Progresele VxRail HCI System Software oferă clienților un control mai mare asupra instalării cu noi instrumente self-service. Clienții pot valida și automatiza implementarea clusterelor când doresc, beneficiu ideal pentru organizații cu ecosisteme administrate de la distanță sau distribuite. Capabilitățile software suplimentare permit clienților să răspundă mai bine cerințelor privind sarcinile de lucru prin redistribuirea dinamică sau realocarea nodurilor în cadrul clusterelor.

Progresele software suplimentare fac gestionarea ciclului de viață (LCM) și mai simplificată oferind actualizări VMware, cum ar fi NSX-T și Tanzu, într-un singur ciclu de upgrade. LCM este simplificat și mai mult prin adăugarea pachetului de instalare NVIDIA AI Enterprise și VMware la procesul LCM pentru o implementare mai ușoară. Clienții pot întâlni ferestrele de întreținere cu opțiuni de upgrade mai flexibile și pot valida automat infrastructura cu raportare de conformitate îmbunătățită.

„VxRail stabilește ritmul adoptării HCI, deoarece clienții apreciază experiența bună creată în comun de Dell Technologies și VMware”, explică Lee Caswell, vicepreședinte, marketing, Cloud Platform Business Unit, VMware. „Prin adăugarea rapidă a suportului pentru cele mai recente funcții vSAN, inclusiv HCI Mesh, VxRail asigură mai bine valoarea HCI pentru sarcini de lucru performante, ecosisteme de dezvoltatori AI/ML și aplicații de calcul de capacitate mare.”

Disponibilitate
• Sistemele VxRail systems cu procesoare Intel 3rd Generation Xeon vor fi disponibile global în iulie 2021.
• Sistemele VxRail cu procesoare AMD 3rd Generation EPYC vor fi disponibile din iunie 2021.
• Actualizările VxRail HCI System Software vor fi disponibile global în iulie 2021.
• Nodurile dinamice VxRail vor fi disponibile global în august 2021.
• Opțiunile VxRail self-deployment vor începe să fie disponibile în America de Nord printr-un program early adopters în august 2021.