Dell Technologies îmbunătățește experiența de lucru hibrid

DELL TECHNOLOGIES ÎMBUNĂTĂȚEȘTE EXPERIENȚA DE LUCRU HIBRID

 Actualizările celor mai inteligente și sigure PC-uri comerciale din lume, cu inteligență artificială încorporată, consolidează Dell ca furnizor de dispozitive pentru munca hibridă

 „Munca hibridă nu mai este o idee secundară sau un privilegiu, ci a devenit standardul”, spune Ed Ward, president, Client Product Group, Dell Technologies. „În timp ce angajații se deplasează între locații pentru a-și îndeplini sarcinile, crearea unei experiențe productive este prioritară. Cel mai recent portofoliu comercial al nostru continuă să plaseze colaborarea, inteligența și securitatea în prim-plan, cu investiții sporite care răspund nevoilor diverse ale oamenilor, atât în prezent, cât și în viitor.”

Potrivit unui nou studiu realizat de Dell Technologies, 44% dintre oameni doresc ca managerii lor să le dea posibilitatea de a-și alege modelul de lucru preferat și să le ofere instrumentele și infrastructura necesare pentru a-și face treaba. Cel mai recent portofoliu comercial al Dell își propune să ajute echipele IT să implementeze cele mai bune instrumente pentru aceaste sarcini.

O mai mare inteligență pentru un stil de lucru hibrid optimizat

În topul portofoliului comercial Dell se află Dell Optimizer, o suită software cu inteligență artificială integrată care alimentează cele mai inteligente PC-uri din lume cu funcții AI încorporate – conducând la o experiență mai colaborativă și mai personalizată. Noile capabilități îmbunătățesc forța de muncă hibridă de astăzi, în condițiile în care oamenii lucrează din mai multe locații, se confruntă cu riscuri tot mai mari de confidențialitate și se străduiesc să aibă cât mai puține întreruperi în fluxul de lucru.

  • Confidențialitate: Cu o suită cuprinzătoare de noi funcții de confidențialitate inteligentă, utilizatorii pot ascunde informații sensibile pe ecran în cazul în care este detectat un intrus; ecranul PC-ul se poate întuneca automat atunci când utilizatorul își întoarce privirea de la ecran pentru a proteja datele și a economisi energie.
  • Conectivitate: Dell Optimizer dispune de prima conexiune simultană multi-rețea din lume[iii], care permite utilizatorilor să se conecteze simultan la două rețele cu fir sau wireless pentru transferuri de date și descărcări mai rapide. De asemenea, reduce buffering-ul și latența cu până la 30%.
  • Colaborare: Dell Optimizer dispune de funcția îmbunătățită de anulare a zgomotului ambiental, zgomot care îi poate deranja pe utilizator și pe ceilalți participanți la conferințele virtuale.

Dell Optimizer își îmbunătățește capacitatea de gestionare prin introducerea instalării modulare. Atât utilizatorii, cât și administratorii IT au acum flexibilitatea de a alege ce caracteristici să instaleze.

Îmbunătățirea fiecărui aspect al muncii

Dell lansează noi produse pentru managerii și utilizatorii care au nevoie de portabilitate și performanță – toate cu procesoare Intel® Core™ de generația a 12-a și cele mai recente opțiuni de conectivitate, inclusiv 5G și Intel® Wi-Fi 6E.

Latitude 9430 este un laptop ultra-premium, un 2 în 1. Este cel mai mic PC de business de 14 inci din lume 16:10 și vine cu cel mai bun raport ecran/corp de pe un PC de business de 14 inci.  Disponibil într-o nouă culoare grafit metalic, ne propune, de asemenea, o nouă cameră FHD pentru apeluri video mai clare.

Cu o configurație extrem de portabilă și în același timp durabilă, Latitude 7330 Ultralight de la Dell este cel mai mic și mai ușor laptop comercial premium de 13,3 inchi 16:9 din lume. Cu o greutate de 0,967 kg, acesta încorporează toate porturile necesare pentru a echilibra productivitatea într-un factor de formă de înaltă calitate, fără a compromite fiabilitatea de calitate Latitude.

Noua serie Latitude 7000 va dispune de procesoare mai performante și opțiuni de memorie DDR5, îmbunătățind în același timp calitatea termică și acustica. Asociați Latitude 2 în 1 cu noul Dell Premier Rechargeable Active Pen, primul pen activ din lume cu urmărire a locației, care poate fi localizat prin Bluetooth. Dell va actualiza, de asemenea, seria Latitude 5000 și va introduce un nou Latitude 3330.

Profesioniștii și creatorii specializați pot maximiza performanța și portabilitatea cu noile stații de lucru mobile Dell, plus soluțiile din ecosistem.

Noua Precision 5470 este cea mai mică, mai subțire și mai puternică stație de lucru mobilă de 14″ din lume. Este dotată cu procesoare Intel® Core™ i9 de a 12-a generație, 64GB de memorie DDR5, 4TB de stocare și posibilitatea de alegere între grafica NVIDIA RTX ™ A1000 cu 4GB GDDR6 sau grafica Intel® Arc™ Pro A30M Ggraphics. Dell prezintă, de asemenea, cele mai subțiri și mai mici stații de lucru mobile de 15 și 17 inci, Precision 5570 și 5770.

Profesioniștii din domeniul business și creativii pot beneficia de claritate 4K pe monitoarele Dell UltraSharp 32 și 27 4K USB-C Hub Monitors. Acestea sunt primele monitoare din lume care dispun de tehnologia revoluționară IPS Black, oferind un contrast bogat, negru profund și unghiuri de vizualizare îmbunătățite care stimulează experiența de utilizare a două ecrane. Împreună cu monitorul 16:10 Dell UltraSharp 30 USB-C Hub Monitor, aceste monitoare oferă o acoperire largă a culorilor, ComfortView Plus pentru un confort sporit al ochilor, funcții multitasking și o serie de porturi de conectivitate.

Pe măsură ce oamenii trec de la un spațiu de lucru la altul, ecosistemele de dispozitivele și servicii IT sunt esențiale pentru o utilizare fără probleme și fără întreruperi.

Dell Dual Charge Dock este prima stație de andocare pentru laptopuri din lume cu un suport de încărcare wireless pentru smartphone-uri și căști compatibile Qi, care poate suporta până la două monitoare 4K, perfect pentru biroul de acasă. Dell ThunderboltTM Dock, cu designul său modular pregătit pentru viitor, oferă încărcare rapidă prin Thunderbolt™ 4 și este ideal pentru conectarea mai multor ecrane 4K, dispozitive și periferice într-o configurație tipică de birou. Dock-ul universal Dell – cel mai potrivit pentru spațiile de lucru partajate – oferă o experiență consistentă pentru orice laptop USB-C și cel mai mare număr de porturi într-un dock universal.

În era conferințelor, noile Dell Speakerphone și Dell Slim Conferencing Soundbar sunt cele mai inteligente astfel de dispozitive din lume certificate Microsoft Teams.  Acestea dispun de funcția de anulare a zgomotului AI care reduce zgomotul de fond, păstrând în același timp claritatea vocilor, astfel încât utilizatorii să se bucure de o experiență audio mai bogată și mai clară.

Pentru administratorii IT care trebuie să livreze mai rapid dispozitive personalizate utilizatorilor finali, Dell și-a extins serviciul Connected Provisioning în 37 de noi țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) și Australia. Serviciul accelerează modul în care sunt configurate dispozitivele încă din fabrică.

Sustenabilitate și securitate

Fiecare produs este marcat de angajamentul Dell față de durabilitate și securitate. Noile produse Dell conțin și mai multe materiale durabile, inclusiv cea mai inovatoare utilizare din lume a materialelor durabile în seria Latitude 5000.  Noul ambalaj este realizat din materiale 100% reciclate și regenerabile – și este complet reciclabil – disponibil la toate noile laptopuri Latitude, stații de lucru mobile Precision și XPS 13 Plus.

Dell oferă, de asemenea, cele mai sigure PC-uri comerciale din industrie – utilizând atât protecții bazate pe software, deasupra sistemului de operare (OS), cât și protecții bazate pe hardware, sub capacitățile OS, ca măsuri de apărare împotriva amenințărilor actuale și viitoare. O noutate pentru toate dispozitivele Dell Latitude este Self-Healing Image Recovery, care asigură restaurarea sistemului de operare după un eveniment de securitate.