Dell Technologies dezvoltă și îmbunătățește ecosistemul Cloud Client Computing

gettyimages 886684958 1280x1280 1

Dell Technologies dezvoltă și îmbunătățește ecosistemul Cloud Client Computing

de Brooke Huling, Vice President, Modern Computing Solutions Group, Dell Technologies

 

De mai bine de două decenii, Dell Technologies este lider în dezvoltarea de soluții pentru spații de lucru virtuale și infrastructuri bazate pe cloud. Ne-am folosit de această expertiză chiar și pentru a activa propria noastră cultură a locului de muncă hibrid. Și, pe măsură ce tot mai multe organizații migrează către modele hibride, tehnologia va juca un rol esențial în generarea unor experiențe sigure și fără întreruperi pentru utilizatorul final, indiferent de locul unde se află sau de dispozitivul utilizat.

 

Trecerea accelerată la modele de lucru „de oriunde” a însemnat că managerii IT au trebuit să regândească modul în care asigură condițiile necesare forței de muncă. Furnizarea de tehnologie pentru a oferi experiențe coerente, personalizate și colaborative – fără a compromite securitatea și opțiunile de gestionare inteligentă – nu a fost niciodată mai importantă.

O nouă eră
Ca o dovadă a leadership-ului și a angajamentului nostru de a oferi soluții flexibile pentru mediile de lucru hibride, prezentăm OptiPlex 3000 Thin Client, construit pe baza acelorași modele fiabile și durabile și a aceluiași ecosistem generos la care vă așteptați și în care aveți încredere în domeniul desktopurilor business. Disponibil cu mai multe opțiuni de sisteme de operare, inclusiv Dell ThinOS, Ubuntu Linux și Windows 10 IoT Enterprise, dispozitivul se bazează pe experiența noastră ca pionier în domeniul soluțiilor cloud și deschide o nouă eră a ofertelor Dell. De fapt, prin combinarea istoriei noastre îndelungate în materie de soluții cloud și tehnologie PC, am creat cel mai sigur client minimal din lume, alimentat de Dell ThinOS.[i]  

Proiectat pentru echipele de front și back-office de toate dimensiunile, OptiPlex 3000 Thin Client este compact, fără ventilator, ușor de configurat și compatibil cu o gamă largă de suporturi. Construit cu cele mai recente procesoare Intel® din seria N, suportă până la 16 GB de memorie și este dotat standard cu o capacitate de stocare flash eMMC de 32 GB, cu configurarea opțională a unei capacități suplimentare de stocare SSD de 256 GB. Dispunând de o varietate de porturi, poate alimenta până la trei ecrane 4K. La fel ca restul portofoliului OptiPlex, această nouă generație de clienți minimali este compatibilă cu tehnologia Wi-Fi 6E, care vă oferă viteze mai mari și performanțe mai bune, cu acces instantaneu la spațiile de lucru digitale și virtuale.

 

Simplificarea trecerii spre VDI și modernizarea aplicațiilor

Pe măsură ce clienții noștri explorează noi modalități de lucru, soluțiile VDI (Virtual Desktop Infrastructure) de la Dell Technologies rămân o parte esențială a strategiei noastre, iar OptiPlex 3000 Thin Client combinat cu gama noastră inovatoare de software reprezintă cel mai recent exemplu al modului în care continuăm să investim în dezvoltarea portofoliului nostru. Soluțiile noastre end-to-end pot fi adaptate pentru clienți de toate dimensiunile. Iată câteva dintre ofertele noastre unice și modul în care acestea sprijină clienții în toate etapele spre modernizare:

 

  • Continuăm să investim în Dell ThinOS – cel mai sigur sistem de operare pentru clienți minimali creat special pentru VDI – pentru a permite o experiență bună de colaborare și o implementare ușoară în mediile VDI. Mulți clienți Dell – inclusiv o companie globală de închiriere de mașini – au implementat tehnologia client minimal bazată pe Dell ThinOS în combinație cu Citrix Workspace pentru a oferi utilizatorilor finali un acces continuu și pentru a optimiza securitatea. Dell ThinOS combinat cu Wyse Management Suite ajută organizațiile să simplifice și să eficientizeze operațiunile. Aceste soluții au permis clientului menționat să gestioneze aproximativ 40.000 de clienți minimali la nivel global prin intermediul unui singur administrator IT.

 

  • Soluțiile noastre VDI pot fi adaptate la nevoile specifice ale clienților. Colaborăm cu parteneri cheie din industrie, cum este VMware, pentru compatibilitate pentru soluții precum Workspace One și VMware Horizon, și în plus cu parteneri precum Microsoft pentru a oferi Windows 10 IoT Enterprise ca opțiune de sistem de operare. Cu suport pentru soluțiile Microsoft și VMware, clienții Dell pot continua să valorifice investițiile existente și să mențină o experiență consecventă pentru administratorii IT și utilizatorii finali.

 

  • Un alt exemplu de inovație software este Dell Hybrid Client, primul software de calcul client din lume cu management al cloud-ului hibrid.[ii] Această soluție gata de implementare – disponibilă acum pe peste 30 de platforme PC Dell – permite accesul fără întreruperi la aplicații și date – indiferent dacă acestea se află în cloud, în centrul de date sau local. Una dintre cele mai mari organizații bancare din Orientul Mijlociu a implementat recent soluțiile Dell Hybrid Client pentru a le oferi celor peste 7.000 de membri ai echipei acces securizat la spațiul lor de lucru virtual. Acest lucru nu numai că a permis forței de muncă să aibă experiențe coerente în diverse site-uri și să acceseze cu ușurință instrumentele de colaborare, dar echipa IT a putut integra și o soluție de securitate biometrică pentru a proteja datele sensibile și a asigura conformitatea datelor.

 

Abordarea centrată pe utilizator a Dell Technologies oferă software și dispozitive ușor de implementat pentru a sprijini simplificarea operațiunilor IT, indiferent de complexitatea în continuă evoluție a locurilor de muncă pe care organizațiile continuă să o experimenteze. Aflați mai multe despre soluțiile noastre Cloud Client Workspace.

 

[i] Pe baza analizei Dell privind Dell ThinOS versus produsele concurenței, septembrie 2021.

[ii] Pe baza analizei Dell a Dell Hybrid Client (versiunea 1.5 sau superioară) preinstalat la anumiți clienți cu Wyse Management Suite Pro față de alte soluții, ianuarie 2021. Pentru mai multe detalii, vizitați www.DellTechnologies.com/DellHybridClient.

 

.