Avantajele tehnologiei SAP – Dell EMC PowerMax

data capital powermax concept 1280x1280 1

SAP Landscapes sunt medii critice pentru obiectivele de business. Dell EMCPowerMax este proiectat cu NVMe end-to-end și combină cea mai rapidă gamă de stocare din lume cu capabilități / soluții de protecție a datelor.

 

Redefiniți SAP Landscapes cu centrele de date Dell EMC PowerMax pentru o performanță ridicată și un Business agil.

 

Centrele moderne de date sunt acum caracterizate de seturi -mari de date rapide, sisteme extrem de virtualizate, workload-uri fluide și aplicații SAP bogate în caracteristici.

Acest proces este susținut de echipe de dezvoltatori de software și specialiști în QA care lucrează cu modele de dezvoltare extrem de agile și personalizează software-ul de afaceri pentru sisteme desktop, web și mobile. Platforma de date All-Flash schimbă dinamica pentru consumatorii de resurse IT ale întreprinderii, însă PowerMax schimbă drastic  contextul și provocările din SAP:

  • Complexitatea și dezvoltarea landscape-ului
  • Cicluri de dezvoltare software imprevizibile
  • Lifecycle management
  • Data protection

Reducerea complexității Landscape-ului si scalabilitatea progresivă

 

Un landscape tipic de soluții SAP poate fi mare și complex. Pe măsură ce o afacere crește, iar noile funcții sunt adăugate landscape-ului, infrastructura necesită adesea modificări, cum ar fi stocarea suplimentară. Cu toate acestea, adăugarea mai multor hard-discuri și creșterea spațiului de stocare prin adăugarea spreadsheet-urilor / foilor de calcul nu este durabilă. Cu Power Max puteți:

 

  • Consolidați SAP în cea mai rapidă matrice de stocare din lume, construită cu NVMe – end-to-end și livrând până la 10 milioane IOPS2 și până la 150 GB / s3. Este conceput pentru a face față workload-urilor cele mai exigente si critice.
  • Reduceți costurile de energie
  • Furnizați instantaneu mai multe copii ale mai multor bazelor de date pentru mai multe aplicații, dar consumați aproape zero stocare nouă în cadrul procesului. De asemenea, puteți livra acele copii ale datelor cu 100% din viteza seturilor de date, asigurându-vă în același timp că toate copiile nu vor avea niciun impact negativ sau nu vor afecta niciodată performanța seturilor de date.
  • Simplificați proiectarea, aprovizionarea și gestionarea stocării utilizate de sistemele SAP.
  • Urmăriți de la distanță de pe orice browser sau dispozitiv mobil starea și disponibilitatea infrastructurii dvs. de stocare, raportați tendințele istorice, planificați creșterea viitoare, identificați riscurile potențiale și utilizați informații utile pentru a accelera rezoluțiile.

 

Îmbunătățiți calitatea dezvoltării și productivitatea

 

PowerMax poate reduce în mod radical cantitatea de stocare necesară pentru landscape-ul general al sistemului SAP, oferind capacități care permit dezvoltatorilor să aibă propriile medii, indiferent dacă lucrează la actualizări, noi funcții sau remedieri urgente. Cu tehnologia SnapVX, aceste medii individuale sunt create instantaneu la un cost aproape de zero și cu un impact aproape de zero asupra performanței pentru sistemele de producție.

 

În plus, fiecare mediu include un set de date complet (care consumă spațiu aproape zero) pentru a ajuta la îmbunătățirea eficienței dezvoltatorului și a calității codului. Cu această abordare, proiectele de dezvoltare paralelă pot continua fără o coordonare minuțioasă, ceea ce ajută la deblocarea potențialului și a productivității fiecărui dezvoltator.

 

Accelerați performanța pentru procesele tranzacționale și analitice

 

Sistemele tradiționale SAP sunt concepute pentru a optimiza tranzacțiilor online (OLTP), cum ar fi ordinul de plată. Organizațiile IT funcționează sub ipoteza tradițională că procesarea batch-urilor, cum ar fi procesele de procesare analitică online (OLAP), închiderea la sfârșitul perioadei și introducerea batch-ului, rulează mult mai lent cu seturi de date mari și limitări de memorie cache la diferite niveluri.

 

Simplificați Lifecycle Management

 

Întreruperile programate ale sistemului pentru întreținere pot să scurteze din timpul de producție. De exemplu, o actualizare sau restaurarea landscape-ului tipic al sistemului SAP al datelor de producție către sistemul de asigurare a calității (QAS) poate dura zile, iar rulările BDLS pot dura ore, dacă nu chiar zile, pentru unele companii mari. PowerMax  vă permite să furnizați sisteme SAP la viteze extrem de mari, neîntâlnite până acum, reducând totodată complexitatea operațională și costurile.

 

Copy  Data  Management (CDM) are loc instantaneu, iar rulările BDLS de lungă durată se pot termina de trei până la cinci ori mai repede. Toate acestea se realizează fără modificări la configurarea bazei de date, reglaj și optimizări pentru orice sistem SAP sau aplicații buffer. Cu cât SAP dev / test și sistemele QA sunt din nou online, cu atât mai repede se pot relua testele de rezistență și business-ul își poate relua activitatea.

 

Disponibilitate si protecție Enterprise-Grade All-Flash Powered

 

Sistemele SAP sunt esențiale pentru întreprinderi; prin urmare, disponibilitatea și protecția datelor sunt, de asemenea, critice. Pe măsură ce seturile de date cresc, la fel și provocările de a asigura integritatea datelor și de a proteja împotriva pierderii de date reprezintă din ce în ce mai mult interes. Metodologiile tradiționale de protecție a datelor utilizează copii de rezervă. În plus, diferite sisteme SAP au necesitat obiective diferite pentru politicile de protectie si recuperare (RPO) și parametri obligatorii pentru timpi de recuperare (RTO).

 

PowerMax este echipat cu tehnologii de replicare a datelor strâns integrate cu portofoliul bogat Dell EMC de tehnologii de protecție a datelor. Aceste caracteristici permit trecerea de la un model tradițional de backup și recuperare la un model de continuitate a afacerii cu disponibilitate imediată. PowerMax include tehnologii de replicare sincron și asincron cu SRDF (Symmetrix Remote Data Facility) si Geographically Dispersed Disaster Restart pentru automatizarea serviciilor in caz de dezastru, în timp ce integrarea sa cu Dell EMC ProtectPoint elimină impactul asupra serverelor de backup și aplicații, precum și reduce complexitatea generală

 

Obține rezultate rapid

 

Pachetul Dell EMC Ready pentru SAP Landscapes oferă calcul, networking și stocare într-o singură soluție pentru a reduce timpul necesar realizării unei infrastructuri moderne de tip SAP. Serverele Dell EMC maximizează performanța aplicației alături de cele mai recente procesoare Intel®, în timp ce PowerMax oferă tehnologii avansate de stocare, cum ar fi compresie, duplicare, aprovizionare light, SRDF Metro și VMware®vSphere® High Availability (HA) pentru a permite disponibilitatea continuă și migrarea în timp real în cadrul implementării infrastructurii virtuale SAP.