XPS 13 se reinventează. Simplitatea este noul Premium

XPS 13 Plus 17 2
XPS 13 se reinventează. Simplitatea este noul Premium
Vă prezentăm noul XPS 13 Plus și noul monitor UltraSharp monitor care duc colaborarea și experiențele vizuale la un nivel superior

de Donnie Oliphant

Nu este o coincidență faptul că noul XPS 13 Plus este cel mai puternic de până acum[1], având în vedere că a fost inspirat de Gen-Z, un grup care știe cine este, unde vrea să ajungă și cere puterea de care are nevoie pentru a-și atinge obiectivele.

Modern și elegant, dar în același timp accesibil și efficient, reprezintă noua definiție a categoriei premium. Reproiectat de la zero, beneficiind de mai multă performanță ca oricând, XPS 13 Plus face în așa fel încât să poți face tot ceea ce îți place să faci, cu stil.

Meet the new XPS 13 Plus

XPS 13 Plus este primul XPS 13 proiectat pentru un procesor Intel® Core™ de a 12-a generație de 28 W (față de 15 W la generația anterioară), susținut de ventilatoare mai mari care asigură un flux de aer cu 55% mai bun fără a crește zgomotul sau temperatura.

Iar când vine vorba de crearea propriei lumi, a unui viitor mai bun sau a orice altceva vă place să faceți, nu există un partener mai bun decât XPS 13 Plus.

Am eliminat funcțiile inutile și am simplificat caracteristicile pentru a oferi o experiență completă, fără cusur. Interioarele simplificate pun în centrul atenției experiența ta creativă, cu cele mai bune ecrane edge-to-edge, care dau viață viziunilor tale. În plus, tehnologia de top a bateriilor îți dă siguranța că îți poți termina treaba fără întreruperi. Adăugăm Express Charge 2.0, care vă aduce laptopul la o autonomie de aproximativ 80% în mai puțin de o oră. Este la fel de ușor și subțire: oferă multă energie, fără să te împovăreze.

Un design frumos și curat

Funcțiile tactile capacitive, touchpad-ul din sticlă și tastatura evoluată maximizează interfața cu utilizatorul pentru un design interior raționalizat

XPS 13 Plus este proiectat pentru a fi minimalist și modern. Tastatura elegantă, dispunerea funcțiilor, touch pad-ul și suportul pentru palmă oferă un aspect curat și iconic, completat de marginile curbate și confortabile de la un capăt la altul. Nu există spațiu irosit – interfețele moderne, de la margine la margine, simplifică designul general pentru a oferi o suprafață curată și armonioasă.

XPS 13 Plus este disponibil în culori atemporale, una deschisă (Platinum) și una închisă (Graphite), cu un finisaj de suprafață îmbunătățit, premium. Experiența de ansamblu este o estetică modernă, realizată pentru a ilustra simplitatea deplină.

Proiectată cu taste mai mari (cunoscute și sub denumirea de zero-lattice), tastatura este confortabilă și eficientă. Rândul superior al tastaturii este acum mai curat, datorită unei noi experiențe tactile capacitive care vă permite să comutați cu ușurință între tastele media și cele funcționale. Și apropo de curat și simplificat, trackpad-ul tradițional a fost înlocuit cu un touchpad din sticlă, care oferă răspunsuri haptice la atingere.

Simțuri sporite pentru o creativitate sporită

Rezoluție de până la 4K+ sau culori vii și realiste pe un ecran OLED cu Eyesafe® care reduce lumina albastră dăunătoare, plus un design îmbunătățit cu patru difuzoare.

Simțurile conduc procesul creativ, iar noi am îmbunătățit atât imaginea, cât și sunetul în noul XPS 13 Plus. Ecranul nostru de pionierat InfinityEdge continuă să ofere o experiență de vizualizare practic fără ramă. Am redus numărul de straturi din ecran pentru a îmbunătăți claritatea și a reduce greutatea. Iar când vine vorba de crearea propriului conținut sau de consumarea conținutului pe care îl îndrăgiți, bucurați-vă de un sunet mai puternic și de o gamă dinamică largă cu un design îmbunătățit bazat pe patru difuzoare. Două difuzoare sunt ascunse sub tastatură, în timp ce celelalte două difuzoarese află la bază, rezultând un sunet incredibil pentru muzică, filme și conferințe.

Fabricare și ambalare atentă

Este primul XPS fabricat folosind surse de energie regenerabilă hidroenergetică, reducând semnificativ amprenta de carbon a aluminiului și este 100% reciclabil, astfel încât poate fi reutilizat în noi PC-uri, îndeplinind obiectivele Dell pentru 2030Abordarea noastră minimalistă atentă se extinde dincolo de design pentru a cuprinde atât procesul de producție, cât și cel de ambalare. Am creat un proces de fabricație mai simplu și mai eficient, care onorează angajamentul nostru de lungă durată de a fi prietenoși cu mediul înconjurător. Prin eliminarea etapelor și prin reducerea finisajelor și materialelor – dar prin îmbunătățirea celor care rămân – am redus numărul de piese casate și am redus amprenta noastră globală de carbon. Toate ambalajele noi sunt fabricate 100% din materiale provenite din surse durabile sau regenerabile, cu documentație pe hârtie care sporește reciclabilitatea acestora.

Experiență vizuală și de colaborare

Primul monitor din clasa sa cu tehnologie IPS Black Panel[2]. Dispune, de asemenea, de o cameră web inteligentă cu un senzor CMOS Sony STARVIS™ 4K HDR pentru reglarea luminii, capacitate de încadrare automată AI, funcții de securitate inteligente integrate și claritate vizuală îmbunătățită.

În condițiile în care lumea este mai digitală ca niciodată, instrumentele de colaborare potrivite sunt esențiale. De aceea, continuăm să investim în ecosistemul din jurul PC-ului. Descoperiți acest nou echipament remarcat la CES Innovation Award Honoree – noul monitor Dell UltraSharp 32 4K pentru videoconferințe. Cu UltraSharp Webcam UltraSharp,  microfoane dual array cu anulare a ecoului și difuzoare de 14 W, acest monitor oferă cea mai bună experiență vizuală și de colaborare posibilă.

Tehnologia revoluționară IPS Black și VESA DisplayHDR 400 vă permite să vizualizați conținutul mai detaliat, cu rezoluție, contrast și culoare 4K – în timp ce ComfortView Plus reduce emisiile nocive de lumină albastră și păstrează acuratețea culorilor.

Pe partea de videoconferință, noul UltraSharp este certificat pentru Microsoft Teams și vine cu funcții de confidențialitate și productivitate – permițându-vă să activați și dezactivați cu ușurință microfoanele, să activați/dezactivați camera cu SafeShutter și să vă conectați și deconectați rapid.

Și arată foarte bine! Designul sofisticat, cu finisajul său argintiu platinum, completează atât spațiile de acasă, cât și cele de birou. Porturile și opțiunile de conectivitate extinse vă permit să transformați monitorul într-un hub de productivitate.

Doriți sprijin pentru achiziționarea acestor produse atunci când sunt disponibile? Cu Dell Trade In, puteți transforma orice dispozitiv electronic eligibil (Dell și non-Dell) în credit pentru următoarea achiziție Dell.com, instantaneu. Deși inițial a fost lansat în SUA, acest program se va extinde în alte țări în cursul acestui an.

Și nu uitați că cu Dell Migrate puteți muta date și fișiere importante și greu de înlocuit de pe orice PC cu Windows[3] pe noul dispozitiv XPS, astfel încât să puteți începe să lucrați rapid.

 

Consultați aici kitul de presă oficial CES 2022 pentru mai multe informații despre fiecare dintre anunțuri. Urmăriți-ne și rămâneți conectați cu noi pe TwitterInstagramFacebookYouTube și LinkedIn.

Prețuri și disponibilitate

– XPS 13 Plus va fi disponibil la nivel mondial în primăvara anului 2022, cu Windows 11 sau Ubuntu 20.04 Developer Edition. Prețurile vor fi confirmate mai aproape de data de livrare.

– Monitorul pentru videoconferințe Dell UltraSharp 32 4K (U3223QZ) va fi disponibil la nivel mondial pe 29 martie. Prețurile vor fi confirmate mai aproape de data livrării.

 

[1] Pe baza unor analize interne din december 2021.

[2] Pe baza analizelor Dell referitoare la monitoare desktop cu difuzoare, microfoane și webcam integrate, august 2021.