Dell Technologies stabilește un nou standard care descătușează potențialul datelor, cu PowerScale Storage

dell powescale

Dell Technologies anunță lansarea Dell EMC PowerScale, o nouă familie de sisteme de stocare, proiectate cu software de stocare și servere de top în industrie, pentru a stabili un nou standard în industrie pentru modul în care organizațiile captează și valorifică date nestructurate, precum documente, imagini, videoclipuri și conținut de social media.

„Se estimează că volumul de date nestructurate stocate de companii, sub formă de fișiere sau obiecte, se va tripla până în 2024, fără semne de încetinire a acestui proces”, a declarat Dan Inbar, președinte și director general, Storage, Dell Technologies. „În această eră a datelor, întreprinderile au nevoie de un mod simplu, transparent și rentabil de a stoca și utiliza date nestructurate, pentru a inova, a crea diferențieri și a aduce produse pe piață mai repede. Familia Dell EMC PowerScale asigură baza de care au nevoie companiile pentru a descătușa potențialul propriilor date, indiferent de locul în care se află și și pentru a le utiliza să genereze un impact semnificativ asupra afacerii. „

Liderul în stocarea enterprise descătușează potențialul datelor nestructurate

Dell EMC PowerScale rulează pe următoarea generație de OneFS, sistemul de operare cel mai cunoscut pentru alimentarea Dell EMC Isilon. Familia PowerScale oferă noi noduri PowerScale bazate pe PowerUdge 1U și noduri istorice Isilon all-flash, hibrid și de arhivă care rulează sistemul de operare PowerScale OneFS 9.0.

PowerScale oferă performanțele de care clienții au nevoie pentru a face față sarcinilor de lucru impuse de AI, analytics, IOT, media digitale, servicii medicale și biotehnologie. Poate livra până la 15,8 milioane de operații de intrare-ieșire pe secundă (IOPS), iar noile noduri PowerScale all-flash sunt de până la cinci ori mai rapide decât predecesoarele sale. Reducerea îmbunătățită a datelor redundante sporește eficiența platformei de până la 6 ori.

Simplitate la orice scară

PowerScale poate începe mic și crește până la o scară masivă, petabyte, rămânând simplu și ușor de utilizat:

  • Scalare fără întreruperi: clusterele PowerScale pot fi scalate de la 11TB la 60PB și milioane de operațiuni de fișiere, fără a pierde timp prețios pentru clienți. Nodurile pot fi adăugate fie la PowerScale, fie la un cluster Isilon existent, în doar 60 de secunde.[ii]
  • Automatizare inteligentă: grație funcțiilor inteligente de scale-out, PowerScale distribuie eficient resursele, astfel încât clienții să poată obține cele mai bune performanțe dintr-un cluster.
  • Rezistent și eficient: prin politici flexibile de failover, PowerScale asigură o capacitate de utilizare a spațiului de stocare de pânp la 85%[iii] într-un cluster și poate acoperi erori pe noduri multiple.
  • Infrastructură programabilă: grație suportului pentru o serie de framework-uri de management, și de orchestrare a containerelor, cum ar fi Kubernetes, Ansible și OpenShift, clienții pot simplifica procesul de dezvoltare a aplicațiilor și pot reduce intervalul de implementare.

Insight-uri inteligente

Dell Technologies își ajută clienții să înțeleagă starea de sănătate a datelor și a infrastructurii de stocare:

  • Datele sunt puse la treabă: introducerea software-ului Dell EMC DataIQ ajută companiile să extragă valoarea comercială din date nestructurate, de obicei necategorizate, însilozate în varii medii din companie. DataIQ descompune silozurile de date, asigurând o vizualizare unică a fișierelor și a obiectelor din mediul de stocare Dell EMC, din mediile terță parte și din mediul de stocare cloud public. Utilizatorii pot obține un control mai bun asupra datelor lor, se pot asigura că echipele potrivite au acces la acestea și pot profita din plin de investițiile lor, asigurându-se că datele sunt stocate corect în mediul de stocare.

Monitorizare proactivă a sănătății: software-ul de monitorizare și analiză a infrastructurii Dell EMC CloudIQ combină machine learning și inteligența umană pentru a le oferi clienților performanță și analiză a capacității în timp real, precum și urmărire a istoricului pentru o vedere de ansamblu a infrastructurii Dell EMC.

Orice date, oriunde

PowerScale acceptă o mare varietate de protocoale de fișiere, iar clienții îl pot implementa cu ușurință, pentru a răspunde nevoilor lor de infrastructură:

Orice aplicații: PowerScale OneFS 9.0 oferă suport multiprotocol larg, inclusiv nou suport S3 pentru aplicații moderne care se bazează pe stocarea. Asistența suplimentară pentru protocoale, precum NFS, SMB și HDFS, permite clienților să ruleze un număr mare de aplicații tradiționale și moderne, fără probleme de compatibilitate.

Flexibilitatea implementării: PowerScale este ușor de implementat în centrele de date de bază, în mediile periferic.e sau ca parte a unei strategii multi-cloud. Amprenta compactă 1U și dimensiunea minimă a clusterului pentru noile noduri all-flash și NVMe PowerScale reprezintă  o opțiune ideală pentru implementările de margine.

Suport multi-cloud: PowerScale pentru Multi-cloud se poate conecta direct la toate serviciile de cloud publice, ideal pentru clienții care doresc să mute sau să implementeze aplicații solicitante în cloud. Clienții Google Cloud care doresc să economisească timp și să reducă nivelul de complexitate a administrării pot alege Dell Technologies Cloud PowerScale pentru Google Cloud, un serviciu cloud nativ care combină performanța, scara și experiența constantă a PowerScale, cu economia și simplitatea Google Cloud

Consum flexibil cu Dell Technologies la cerere

Cu Dell Technologies On Demand, clienții PowerScale pot acoperi creșterea sarcinilor de lucru și solicitările de servicii noi, cu o capacitate flexibilă și economie de cloud. Sunt disponibile mai multe opțiuni flexibile de plată pe utilizare, cu opțiuni de angajament pe termen scurt și lung, inclusiv pe termen de un an, pentru consum flexibil.

Dell EMC PowerScale OneFS 9.0, nodurile PowerScale și DataIQ sunt acum disponibile pentru publicul larg, la nivel global.

Descoperă posibilitățile nelimitate ale inovației