Dell Technologies extinde experiențele multi-cloud în domeniile cyber recovery, data analytics și ecosistemul partenerilor

Capture

Dell Technologies (NYSE:DELL) oferă noi experiențe cloud, un ecosistem extins și oferte care să ajute clienții să gestioneze și să protejeze aplicațiile din centrele de date și din mediile multi-cloud. Aceste noi oferte sunt concepute pentru a sprijini organizațiile să stocheze, să protejeze și să controleze cu ușurință datele și aplicațiile lor pe un număr tot mai mare de platforme și locații.

 

„Clienții noștri doresc reducerea complexității și caută soluții care utilizează o abordare comună pentru gestionarea datelor, indiferent unde se află acestea – de la cloud-urile publice, la centrul de date sau edge”, a declarat Chuck Whitten, co-director operațional, Dell Technologies. „Construim un portofoliu de software și servicii care simplifică mediile și ofertele on-premise și multi-cloud.”

 

 „Facem mișcări îndrăznețe pentru a oferi soluții conectate și din ce în ce mai digitale pentru a crea o experiență superioară de îngrijire a sănătății pentru consumatori”, a declarat Karen S. Lynch, Președinte și CEO, CVS Health. „Colaborarea noastră strategică cu Dell ajută la accelerarea valorii investițiilor noastre în tehnologie pentru colegii și consumatorii noștri.”

 

Experiența Dell în cyber recovery on-premises și în cloud-uri publice

 

Conform unui raport recent al Gartner, cheltuielile globale pentru securitatea informațiilor și gestionarea riscurilor vor ajunge la 172 de miliarde de dolari în 2022, cu aproape 20 de miliarde de dolari mai mult decât în 2021.1 Pe măsură ce protecția cibernetică continuă să devină o prioritate și mai importantă, Dell oferă noi opțiuni în ofertele de cyber recovery on-premises și în cloud public pentru mediile multi-cloud.

 

Dell își consolidează portofoliul APEX prin introducerea APEX Cyber Recovery Services. Prima dintr-o serie de noi soluții APEX full stack care oferă o experiență în cloud, APEX Cyber Recovery Services simplifică recuperarea în urma atacurilor cibernetice. Dell gestionează operațiunile zilnice de recuperare cibernetică și oferă asistență pentru recuperarea datelor. Dell oferă o experiență as-a-Service cu configurații standardizate, opțiuni simplificate de recuperare asistată de Dell și expertiză de la aproape 2.000 de soluții vault implementate la nivel global.

 

Dell extinde aria de acoperire a ecosistemului său multi-cloud și accelerează accesul la ofertele sale de protecție a datelor pentru cloud-uri publice prin lansarea PowerProtect Cyber Recovery pentru Microsoft Azure. Noile servicii completează un portofoliu larg de oferte Dell disponibile prin Microsoft Azure Marketplace și permite organizațiilor să:

  • Implementeze un cyber vault în cloud public pentru a proteja și izola în siguranță datele de atacuri ransomware, îmbunătățind reziliența cibernetică și reducând impactul atacurilor cibernetice.
  • Beneficieze de opțiuni flexibile de recuperare în cazul unui atac cibernetic, inclusiv recuperarea în cadrul centrului de date, într-o nouă rețea privată Azure sau într-un mediu Azure neafectat.

 

De asemenea, Dell își consolidează colaborarea cu AWS prin anunțarea CyberSense pentru Dell PowerProtect Cyber Recovery pentru AWS. Cu această ofertă, organizațiile pot să:

  • Utilizeze analize adaptive, scaneze metadatele și fișierele complete și să implementeze instrumente de învățare automată și criminalistică pentru a detecta, diagnostica și accelera recuperarea datelor.
  • Monitorizeze fișierele și bazele de date pentru a determina dacă a avut loc un atac cibernetic și să identifice ultima copie necoruptă cunoscută a datelor pentru a accelera o recuperare sigură și confidențială.

 

Dell face o demonstrație a serviciilor de stocare a datelor în cloud-uri publice

Pe baza lansării din ianuarie a proiectului Alpine, Dell demonstrează cum poate fi utilizat software-ul său de stocare în cloud-uri publice precum AWS și Azure. Project Alpine asigură mobilitatea datelor și operațiuni coerente în mediile on-premise și în mediile de cloud public. Organizațiile pot implementa rapid sau pot utiliza cu ușurință software-ul și serviciile de stocare Dell care oferă performanță în cloud-ul public, eficiență și protecție bazate pe soluții de stocare de top din industrie pentru întreprinderi.2  


Cu software-ul de stocare Dell în cloud-ul public, clienții pot muta fără probleme datele în cloud și pot profita de serviciile de analiză bazate pe cloud. Dezvoltatorii pot scrie aplicațiile o singură dată și le pot implementa oriunde este nevoie de ele pentru a crea o experiență consistentă, nativă în cloud, în mai multe cloud-uri publice.

 

 

Dell și Snowflake colaborează pentru dezvoltarea experienței multi-cloud

 

Dell și Snowflake vor lucra împreună pentru a conecta datele din sistemul de stocare Dell cu Snowflake Data Cloud. Această colaborare va oferi clienților o mai mare flexibilitate în operarea în medii multi-cloud, va satisface cerințele de suveranitate a datelor și va transforma cu ușurință datele în informații, indiferent de locul în care acestea se află.

 

Clienții Dell și Snowflake vor putea utiliza datele stocate on-premise în medii Dell cu Snowflake Data Cloud păstrându-le stocate local sau copiindu-le fără probleme în cloud-uri publice. Cele două companii vor continua integrarea produselor și eforturile comune de comercializare în a doua jumătate a anului 2022.

 

Disponibilitate:

  • Dell APEX Cyber Recovery Services sunt disponibile de azi în Statele Unite. Extinderea pe alte piețe urmează spre finalul anului.
  • Dell PowerProtect Cyber Recovery pentru Microsoft Azure va fi disponibil global în a doua jumătate a 2022.
  • CyberSense pentru Dell PowerProtect Cyber Recovery pentru AWS va fi disponibil global în a doua jumătate a 2022.

 

Resurse suplimentare