Dell lansează o nouă serie de PC-uri Inspiron, proiectate să vă conecteze cu tot ce e mai important pentru dumneavoastră

inspiron 14 plus

 

  • Noile PC-uri Inspiron dispun de ecrane spațioase, de o redare a imaginilor captivantă și de sunet clar, în variantele de dimensiuni de 13, 14 și 16 inci
  • Ideale pentru creatorii de conținut, noile laptopuri Inspiron Plus conțin cele mai noi inovații PC
  • Noua familie Inspiron este înregistrată EPEAT Silver în SUA[1], iar laptopurile Inspiron și cele 2 în 1 dispun de ambalaje realizate cu până la 90% din materiale reciclate[2]

Dell a prezentat astăzi noua familie Inspiron – în variante disponibile de 13, 14 și 16 inci – care oferă o experiență captivantă în timp ce faceți streaming video, navigați pe rețelele sociale, creați conținut sau vă conectați cu prietenii și familia din întreaga lume.

„Trăim într-o lume în care oamenii, în special generațiile mai tinere, doresc să se conecteze în mod creativ și ușor cu prietenii, familiile și restul lumii – totul cu un simplu click, în timp ce își pun în valoare personalitatea”, a declarat Kevin Terwilliger, vicepreședinte, Inspiron și Vostro, Client Product Group, Dell Technologies. „Această realitate este ceea care a inspirat cel mai recent portofoliu Inspiron, păstrând în același timp productivitatea și calitatea în prim-planul produselor noastre.”

Faceți cunoștință cu noul Inspiron Plus

Proiectate pentru a oferi un plus de performanță, noile laptopuri Inspiron Plus sunt gândite pentru cei care doresc să dea viață proiectelor lor creative și să le împărtășească cu ceilalți.

Inspiron 16 Plus, valabil în nuanța Dark Green, este un laptop puternic care dispune de cele mai recente procesoare Intel® Core™ seria H de generația a 12-a și, opțional, de grafică NVIDIA GeForce RTX 3060, care permite editarea rapidă a fotografiilor și videoclipurilor. Atunci când este configurat cu GPU GeForce RTX 3060, acesta oferă acces la o suită puternică de instrumente NVIDIA Studio, inclusiv aplicațiile Broadcast și Canvas. Treceți de la o aplicație la alta rapid cu noua memorie DDR5 de 4800 MHz, care are o lățime de bandă de 1,5 ori mai mare decât generația anterioară de memorie 3200 DDR4.[3] Iar datorită măririi cu 15% a suprafeței orificiilor de răcire față de generația anterioară[4], laptopul poate evacua mai mult aer, astfel încât să funcționeze rapid și fără probleme.

Inspiron 16 Plus are o zonă activă 16:10 mai mare[5], o rezoluție a ecranului de până la 3k, permițând utilizatorilor să vadă mai mult conținut în timp ce lucrează sau se joacă. Chat-ul video devine și mai confortabil cu cele mai recente tehnologii Inspiron. Camera web FHD încorporată, cu reducere a zgomotului temporal și wide dynamic range, oferă detalii clare. Cele două microfoane captează vocile în mod distinct și vin cu funcții de anulare a ecoului și de reducere a zgomotului ambiental bazată pe AI. Un obturator mecanic de confidențialitate a camerei oferă un plus de securitate. 

Inspiron 16 Plus îmbunătățește experiența de vizionare cu Dolby Vision® și Dolby Atmos®. Cu Dolby Vision, profitați din plin de gama dinamică superioară a conținutului HDR, cu negru infinit și imagine strălucitoare. Conținutul din categoria entertainment înregistrat cu Dolby Atmos vă permite să experimentați sunetul exact așa cum a dorit producătorul. Cele patru difuzoare, dintre care două sunt orientate în sus și două sunt orientate în jos, oferă un sunet puternic și clar.

Cum toată lumea petrece din ce în ce mai mult timp în fața ecranelor, este esențial ca ochii să se simtă confortabil. Seria Inspiron Plus este echipată cu ComfortView Plus, o soluție care reduce emisiile nocive de lumină albastră fără a sacrifica culorile reale. Împreună cu tehnologia de reglare a intensității luminoase care elimină pâlpâirea, timpul prelungit petrecut în fața ecranului nu mai pune probleme ochilor dumneavoastră. În plus, aveți la dispoziție cu un touchpad spațios, plăcut atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Materialul edge-to-edge se întinde pe suportul pentru palmă și pe touchpad pentru o suprafață de lucru modernă și netedă. 

Inspiron 14 Plus este un nou membru al familiei Inspiron, conceput pentru a răspunde nevoilor celor care doresc un Inspiron Plus, dar preferă un format mai mic. Inspiron 14 Plus este disponibil în varianta Dark Green și oferă performanțe impresionante într-un design gândit pentru conectivitatea în mișcare. Configurațiile selectate atât ale Inspiron 14 Plus, cât și ale Inspiron 16 Plus sunt certificate Intel® Evo™.[6]

Inspiron 13, 14 și 16 și Inspiron 2 în 1

Laptopurile Inspiron și 2 în 1 oferă performanțe deosebite pentru nevoile zilnice, fie că este vorba de verificarea e-mailurilor, postarea pe rețelele de socializare sau streaming-ul de muzică și filme. Experiența este personalizabilă, facilitând alegerea caracteristicilor care sunt cele mai importante, cu culori opționale, cititoare de amprente, tastaturi retroiluminate și multe altele.

Noua familie Inspiron este animată de Windows 11 și include mai multe opțiuni pentru a răspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor, cu procesoare Intel® Core™ de generația a 12-a sau procesoare AMD Ryzen™ seria 5000 cu grafică AMD Radeon™. Familia Inspiron oferă, de asemenea, posibilitatea de a alege între mai multe opțiuni de culoare – Platinum Silver, Pebble Green sau Light Pink.

Noul portofoliu oferă o experiență captivantă în fața ecranului, cu un raport 16:10 și ramă îngustă pe cele patru laturi pentru mai mult spațiu de vizualizare. Variantele de rezoluție încep de la FHD+. Soluția opțională ComfortView Plus[7] asigură confortul chiar și atunci când petreceți în fața ecranului perioade lungi de timp.

Având ca scop menținerea familiei și a prietenilor aproape, noile caracteristici permit și mai multă conectivitate. Produsele sunt echipate cu o cameră web FHD încorporată și microfoane duble cu tehnologie de reducere a zgomotului.  

[1] Înregistrarea EPEAT poate varia în funcție de țară și configurație. Vizitează www.epeat.net pentru statusul înregistrărilor pe țări. Se aplică modelelor Inspiron 13 (5320), Inspiron 14 (5420 5425), Inspiron 16 (5620 5625), Inspiron 14 2-in-1 (7420 2n1 7425 2n1) și Inspiron 16 2-in-1 (7620 2n1).

[2] Cu excepția pungilor de plastic, a foliilor, a keyboard pad, a mânerului, a etichetelor atașate și a materialelor utilizate pentru a construi sau închide ambalajul. Se aplică tuturor lansărilor de produse noi începând cu aprilie 2021.

[3] Pe baza analizei interne Dell față de generația anterioară, aprilie 2022.

[4] Configurațiile cu grafică Intel® UHD Graphics, grafică Intel® Iris® Xe sau grafică NVIDIA® GeForce® RTX 3050 sau 3050 Ti au o creștere de 11% a suprafeței de evacuare a aerului față de generația anterioară. Configurațiile cu plăci grafice NVIDIA® GeForce® RTX 3060 au o creștere de 15% a suprafeței de evacuare a aerului față de generația anterioară. Pe baza analizei interne Dell față de generația anterioară, aprilie 2022.

[5] Versus a 16:9 aspect ratio display.

[6] Disponibil pe anumite configurații pentru modelele Inspiron 13, Inspiron 14 Plus, Inspiron 16 Plus și Inspiron 16 2 în 1. .

[7] Inspiron 14 2 în 1 nu dispune de ComfortView Plus.

laptop inspiron 16 7620 pdp mod07 gn 1280x1280 1