Dell EMC PowerStore revoluționează performanța și flexibilitatea infrastructurii de stocare

dell stocare

Dell Technologies, lider în stocare enterprise, anunță lansarea Dell EMC PowerStore – o platformă modernă, construită de la zero, cu tehnologii și expertiză superioare, pentru a face față provocărilor pe care le creează era datelor.
„Clienții noștri ne spun că principalul obstacol în calea inițiativelor de transformare digitală este lupta continuă între suportul pentru numărul în creștere de sarcini de lucru – de la aplicații IT tradiționale, până la analiza de date – și realitatea constrângerilor legate de costuri, a limitărilor și a complexității infrastructurii IT existente”, a declarat Dan Inbar, președinte și director general Dell Technologies. „Dell EMC PowerStore este o combinație între automatizare, tehnologie de ultimă generație și o nouă arhitectură software, pentru a oferi o infrastructură care ajută companiile să-și satisfacă aceste nevoi.”

Infrastructură modernă pentru era datelor
Companiile își pot accelera procesul decizional, accesul la date și performanța aplicațiilor, cu ajutorul PowerStore, platformă gândită pentru disponibilitate aproape maximă (99,9999%).
Orice sarcină de lucru: PowerStore simplifică infrastructura IT, oferind suport pentru o gamă largă de sarcini de lucru tradiționale și moderne, grație arhitecturii cu capabilități scale-up și scale-out, pentru blocuri, fișiere și VMware vVols.
Performanță optimizată: Platforma Dell EMC PowerStore este de până 7 ori mai rapidă, cu o viteză de reacție de trei ori mai bună decât gamele de stocare Dell EMC midrange anterioare, datorită designului NVMe end-to-end și suportului pentru Storage Class Memory ca stocare persistentă, asigurată de SSD-uri Intel® Optane™ cu două porturi.
Eficiență fără compromisuri: Clienții își pot economisi bugetul IT și capacitatea, asigurând deduplicarea permanentă, compresia și o reducere garantată a datelor de 4:1.
Machine learning și automatizarea inteligentă permit o livrare mai rapidă a aplicațiilor și serviciilor, cu până la 99% mai puțin timp petrecut de personal, pentru echilibrarea volumelor:

Infrastructură programabilă: Simplifică dezvoltarea aplicațiilor și reduce timpul de implementare de la zile, la secunde, grație integrării VMware și suportului pentru framework-uri de top pentru management și orchestrare, inclusiv Kubernetes, Ansible și VMware vRealize Orchestrator.
Infrastructură autonomă: Funcționalitățile de machine learning integrate automatizează procesele intensive, cum sunt plasarea inițială a volumelor, migrările, echilibrarea sarcinilor și rezolvarea problemelor.
Informații despre infrastructură: Funcționalitățile de monitorizare a stocării și software-ul analitic oferite de Dell EMC CloudIQ combină machine learning și inteligența umană, pentru o performanță în timp real, analiza capacității și tracking istoric, pentru o imagine unificată a infrastructurii Dell EMC. Dell Technologies va integra CloudIQ în întregul portofoliu de infrastructuri Dell Technologies, pentru a obține informații și mai bune.

PowerStore transformă operațiunile în centrele de date și le permite companiilor să-și îmbunătățească infrastructura, pentru a ține pasul cu nevoile comerciale în continuă schimbare.

Arhitectură bazată pe containere: PowerStoreOS, arhitectura bazată pe containere a sistemului, asigură portabilitatea funcționalităților, standardizarea și un timp de lansare pe piață redus, pentru noile capabilități.

În premieră, AppsON: Singurul sistem de stocare dedicat, care include un VMware ESXi Hypervisor încorporat; pentru o mai bună flexibilitate, administratorii pot implementa aplicații direct pe sistemul de stocare. AppsON, o premieră în industrie, este ideal pentru sarcinile de lucru cu volum mare de date, în medii centrale sau periferice și în aplicații de infrastructură.

Migrare accesibilă: Noile tool-uri native din sistemul PowerStore Manager le permit clienților să automatizeze migrări întregi, cu doar câteva click-uri. Clienții pot utiliza un număr de opțiuni neperturbatoare pentru a migra date din sisteme de stocare curente, cum ar fi Unity, SC, PS Series, VNX și XtremIO.

Dell Technologies On Demand (DTOD): Cu ajutorul DTOD, clienții PowerStore pot reacționa la vârfurile de sarcină de lucru și pot răspunde la solicitările de noi servicii, apelând la capabilități flexibile și principii de economie cloud. Companiile pot alege între două modele de consum flexibile, de tip pay-per-use, cu opțiuni de angajament pe termen scurt și pe termen lung, inclusiv un an ferm, pentru consum flexibil. Se pot adăuga suport global, servicii de implementare și administrate, pentru a simplifica managementul infrastructurii IT.

Programul Dell EMC Future-Proof include și upgrade-uri la orice oră

PowerStore este acoperit de Programul Dell EMC Future-Proof, care oferă o gamă mai bună de opțiuni, predictibilitate și protecție a investițiilor, cu ajutorul noului program Anytime Upgrades, cel mai flexibil program de upgrade al controllerelor din industrie.

Spre deosebire de alte programe de upgrade al controllerelor, acest program le oferă clienților facilități pentru a-și extinde și îmbunătăți performanța și capacitatea PowerStore, după 180 de zile. Combinația între programul Anytime Upgrades și arhitectura adaptabilă asigurată de PowerStore pune capăt migrărilor de platformă perturbatoare.

Flexibilitate a serviciilor cloud, cu ajutorul PowerStore
Clienții pot implementa PowerStore într-un mod care corespunde strategiei cloud și nevoilor comerciale ale acestora. Dell Technologies Cloud Validated Designs pentru PowerStore, pentru flexibilitatea implementării sarcinilor de lucru solicitante, în medii cloud hibrid. Dell EMC Cloud Storage Services poate conecta PowerStore în mod direct la majoritatea mediilor cloud publice, inclusive Amazon Web Services (AWS), Azure și Google Cloud, ca serviciu administrat. Cloud Storage Services asigură Data Recovery as a Service (DRaaS) în VMware Cloud pe AWS. Platforma PowerStore poate fi implementată ca opțiune de stocare, în infrastructura autonomă Dell EMC PowerOne, care accelerează trecerea unei companii la operațiuni de tip cloud.

Platforma Dell EMC PowerStore este disponibilă la nivel global. În această vară, platforma Dell EMC PowerStore va fi disponibilă ca opțiune pentru infrastructura autonomă PowerOne.