Academia Healthcare – ediția 1

Trăind într-o lume modernă, trebuie să fim conștienți și de upgrade-ul pe care îl primesc diferitele ramuri tradiționale. Tehnologia s-a dezvoltat în sectoare multiple, iar acest lucru nu face decât să ușureze treaba specialiștilor. Profesori care utilizează table interactive, dentiști care folosesc scaune SMART, jurnaliști care utilizează soft-uri de editare, sunt doar câteva exemple.

Nici sănătatea nu este un domeniu care să fii trecut neatins pe lângă  tehnologie. În prezent, tot mai mulți specialiști din acest domeniu au nevoie de componenta IT, pentru a putea facilita dezvoltarea spitalelor. În acest mod, digitalizarea ne duce din ce în ce mai aproape de un proces mult mai fiabil și mai ușor de utilizat.

În data de 25 mai, Valentina Frângu, Public sector Lead în cadrul Dell Technologies, a deschis sesiunea de prezentare a Academiei Healthcare printr-o inducție despre module, tematici și beneficii. Prima sesiune a Academiei Healthcare s-a concentrat pe înțelegerea și însușirea termenilor de specialitate din zona IT precum: precum cyber city, machine learning, cloud, artifcial intelligence. Toate acestea au reprezentat primul pas în introducerea de soluții IT pentru spitalele publice din România.

Mai jos puteți vedea întreaga înregistrare a evenimentului.