PowerStore and Unity XT metro node

Datele joacă un rol din ce în ce mai important în activitatea companiilor, iar o întrerupere chiar și de câteva secunde a aplicațiilor poate provoacă daune sau pierderi majore.

Avem o veste bună. Există o soluție prin care poți avea 0 întreruperi garantat, indiferent de situație.

Vrei sa afli mai multe?

Urmărește PowerStore and Unity XT Metro Node, pentru a afla de la Radu Isaia (Storage, Platforms and Solution Sales) & Cristian Mihail Stan (Senior System Engineer) cum poți avea acces, în orice situație neprevăzută, la datele si aplicațiile tale: zero RTO, zero RPO, zero downtime. Cu soluția Dell Technologies Metro Node pentru PowerStore si Unity XT, datele și aplicațiile sunt tot timpul disponibile. Folosind două sisteme de stocare PowerStore sau Unity XT (sau un PowerStore si un Unity XT), situate în Centre de Date diferite, datele sunt sincronizate continuu între cele două sisteme de stocare, folosind funcționalitatea Metro Node, și sunt accesibile read /write în ambele Centre de Date (în mod activ/ activ).

Ceea ce vei afla este că indiferent ce se întâmplă cu serverele, rețeaua sau sistemul de stocare dintr-un Data Center, datele și aplicațiile tale sunt în continuare disponibile, fără întreruperi, pierderi de date sau intervenții manuale, din cel de-al doilea Data Center.

Astfel, afacerea ta poate merge înainte, fără întrerupere, chiar și în cazul unui eveniment grav care afectează unul dintre Centrele de Date.