Data: 10 decembrie
Ora:
15:00

“There is no cloud….just someone else’s computer” a fost o expresie care ne-a făcut pe toți să zâmbim, însă mulți dintre noi ne-am întrebat cât adevăr se ascunde în spatele ei. În fond, cloud nu este locul acela din nori unde stau datele, ci este un model operațional de business în zona de IT. Cloud este un mod de structurare a resurselor, un mod de provizionare și prezentare a lor către consum, în care automatizarea și orchestrarea dictează dinamica proceselor, iar costul asociat consumului poate avea trasabilitate.

Consumul resurselor se poate realiza dintr-o resursă locală de tip cloud privat, dintr-o resursă publică sau în mod hybrid, cu posibilitatea migrării workload-urilor între cele două tipuri.

Vă invităm la Webinarul VMware Cloud Foundation on VxRail, ce va avea loc pe 10 decembrie, ora 15:00, unde veți afla de la Cristian Stan, Senior System Engineer Dell Technologies tot ce implică această soluție integrată care poate livra un model de tip hybrid cloud și veți descoperi componentele și modalitatea de integrare a acestora.

Asemănător unei mașini, care trebuie încercată înainte de achiziție, aveți ocazia de a participa la un test de provizionare a resurselor din postura utilizatorului, pentru a afla cum facem lucrările de mentenanță fără să avem impact în producție și la un test al sistemelor de protecție în cazul unei situații nedorite.

VMware Cloud Foundation on VxRail

BENEFICII

  • Second day operation
  • Efort de configurare și administrare minim
  • Integrări native cu platformele de cloud publice