dell technologies logo 02
intel1

Noua eră a inteligenței –
Latitude 9420 și Latitude 9520

SOLUȚIILE DELL TECHNOLOGIES PENTRU MUNCA HIBRIDĂ - ȘI DE ACASĂ ȘI DE LA BIROU

70-75% dintre companii permit cel puțin o zi pe săptămână lucrul la distanță

Pandemia a accelerat ceea ce se întrezărea, cumva, la orizont: îmbinarea muncii de acasă cu lucrul de la birou. Lucrul la distanță s-a impus anul trecut, iar studiile au dovedit că acest sistem crește productivitatea companiilor. Multe organizații au anunțat deja că angajații lor pot munci de la distanță până la sfârșitul anului 2021 și unele chiar au anunțat lucrul permanent la distanță. Așa am ajuns la o nouă tendință a companiilor: munca hibrid, tendință susținută de instrumentele axate pe lucrul la distanță, serviciile specifice și resursele aferente, care vor continua să crească.

Hibrid înseamnă amestecarea, mixarea a două sau mai multe lucruri diferite, indiferent dacă este vorba despre o plantă, o piesă de muzică sau o mașină. Asta înseamnă că sistemul hibrid de muncă este un amestec de lucru la birou și munca de acasă sau din orice altă parte. Pe măsură ce restricțiile se vor relaxa, din ce mai mulți angajați vor putea să lucreze de la birou, dar vor avea ocazia de a lucra și de acasă.

De când lucrăm de acasă, mai mult de două treimi (67%) dintre angajați consideră că productivitatea a crescut sau a rămas la același nivel, în niciun caz nu a scăzut. De partea cealaltă, și companiile aduc în discuție o creștere a productivității, de când lucrăm remote:

CREȘTERE

Organizațiile
performante

mw9.jpg

Organzațiile în
dezvoltare

mw10.jpg

Organizațiile
statice

mw11.jpg

O relație în schimbare între angajatori și angajați

După ce mitul scăderii semnificative a productivității sistemului work from home a fost demascat, interesele și stimulentele angajatorului și ale angajaților se aliniază pe deplin pentru a îmbrățișa un viitor hibrid de muncă.

Angajatorii pot lua mai ușor decizii despre reducerea costurilor date de chirii și se pot concentra pe construirea unei baze de talente disponibilă de oriunde.

Angajații se pot bucura atât de autonomia de a lucra unde și cum doresc, dar și de o varietate mai mare de joburi, acum că nu mai există constrângeri geografice.

Alte schimbări se referă la timpul efectiv de lucru, care s-a mărit. Practic, zilele sunt cu 15% mai lungi pentru că timpul dintre prima și ultima acțiune a zilei pare să fi crescut semnificativ, indicând faptul că oamenii lucrează pe o perioadă mai lungă de timp. În medie, angajații își încep ziua cu aproximativ 45 de minute mai devreme și își încheie zilele cu aproximativ 40 de minute mai târziu decât de obicei. Microsoft a observat și un nou schimb de noapte în curs de dezvoltare, cota de mesaje instantanee trimisă între orele 18:00 și miezul nopții crescând cu 52%.

Soluții personalizate pentru fiecare business

La Dell Technologies am implementat cu success soluții de mobilitate de peste un deceniu, iar experiența noastră ne permite să furnizăm companiilor întreg ecosistemul (dispozitive moderne, infrastructură și soluții pentru securitate), cât și cunoștințele pentru a se adapta rapid.
Află care sunt cele mai potrivite soluții și device-uri pentru afacerea ta și cum poți crea un mediu de lucru digital performant.

Cu performanțe excepționale și funcții inteligente audio și video, Latitude 9420 și Latitude 9520 redefinesc conceptul de ”lucrul de oriunde”.

Pentru acest an, Dell a dezvoltat gama premium din seria Latitude 9000 cu o reîmprospătare a designului și cu o serie de upgrade-uri interne. Latitude 9420 vine atât în format 2-în-1, cât și în forma tradițională pentru laptop, ambele variante având un ecran similar de 14 inch 16:10, cu luminozitate de 500 de nituri și acoperire 100% sRGB.

Latitude 9520, cel mai inteligent laptop de business din lume vine în format 2-în-1, are aceleași configurații, ca fratele său de gamă – 9420, dar are un ecran mai mare, de 15 inch și AI încorporat. Software-ul de optimizare bazat pe AI învață și răspunde modului în care lucrați. ExpressResponse, ExpressConnect și Intelligent Audio ajustează zonele critice ale computerului, cum ar fi conectivitate, sunetul și multe altele, pentru mai puține întreruperi și perturbări, oriunde te-ai afla.

mw12.jpg

Latitude 9520, cel mai inteligent laptop de business din lume vine în format 2-în-1, are aceleași configurații, ca fratele său de gamă – 9420, dar are un ecran mai mare, de 15 inch și AI încorporat. Software-ul de optimizare bazat pe AI învață și răspunde modului în care lucrați. ExpressResponse, ExpressConnect și Intelligent Audio ajustează zonele critice ale computerului, cum ar fi conectivitate, sunetul și multe altele, pentru mai puține întreruperi și perturbări, oriunde te-ai afla.

Inteligența întâlnește inovația - Latitude 7520

mw14.jpg

Aceste laptop-uri comerciale, rapide și mici vă permit să rămâneți productiv de aproape oriunde. Disponibile în variantă 2-și-1, sunt sensibile la AI și oferă rezoluție 4K și opțiuni de bandă largă mobilă.

Noul Latitude 7520 are un ecran de 15.6 inci, cele mai mari dimensiuni de afișare și un șasiu din aluminiu de înaltă calitate. Vine dotat cu cele mai recente procesoare Intel Core a 11-a generație cu până la i7 vPro și opțiuni pentru Windows 10 Home, Windows 10 Pro sau Ubuntu. Opțiunile de stocare includ până la 1 TB M.2 PCIe Gen 3 NVMe SSD, până la 32 GB LPDDR4 SDRAM tactat la 4266 MHz și dimensiuni opționale ale bateriei de 42Whr sau 63Whr. Pentru conectivitate, există Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, precum și opțiunea de bandă largă mobilă LTE opțională.

Consultanță gratuită
  • Prin completarea formularului, îmi dau acceptul ca datele mele să fie folosite pentru a primi răspuns la solicitarea aceasta. Administratorul datelor cu caracter personal este S.C. Rogalski Damaschin Public Relations S.R.L., Maresal Averescu 15B/C, etaj 2, sector 1, București. Informații detaliate privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe site sunt cuprinse în Politica de confidențialitate, pe care am citit-o.

    Dacă doriți să primiți informații despre servicii, produse și evenimente, vă rugăm să selectați consimțământul de mai jos. Vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate înainte de a selecta următoarele acorduri. Nu uitați - consimțământul este complet voluntar și îl puteți retrage oricând, fără a afecta legalitatea procesării, până când vă retrageți consimțământul.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.